Грандиозното завръщане на капитан Джак Спароу

След впечатляващата си съдебна победа над Амбър Хърд, Джони Деп не само се готви да се завърне в шестата част на „Карибски пирати“, но и да работи за нов кинематографски проект на Disney+ .

 

След като 59-годишният актьор бе „изритан“ от Disney и загуби ролята си в поредицата „Фантастични животни“, заради съдебните му дела с бившата си съпруга, преди няколко дни компанията на Уолт Дисни пак покани американската звезда да се присъедини към актьорския състав на знаковата сага „Карибски пирати“.

Джак Спароу.

Главната причина е ясна – неотдавна спечеленото дело на Джони в град Феърфакс, щата Вирджиния, както вече писахме по въпроса. Не само това, но се говори, че на артиста ще му бъдат платени 300 млн. долара и за превъплъщението му на капитан Джак Спароу в шестия филм от поредицата, и за допълнителното му ангажиране с друг кинематографски проект на Disney. Част от информацията бе „снесена“ на австралийската медия Poptopic от неизвестен източник.

Корабът „Черната перла“.

Става въпрос Джони Деп отново да се превъплъти в образа на емблематичния пират Джак Спароу за шестото продължение, както и да вземе участие в специална последица (анг. spin-off, нов визуален разказ или история, произтичащи от оригинала), разказваща за ранните години на капитана на „Черната перла“. Мога да ви кажа, че от киностудиата на Disney вече искрено са се извинили на Джони и се надяват отново да го видят на снимачната площадка.“ – допълва източникът.

Фотошопирано изображение на Марго Роби като пират от „Карибски пирати“.

Впрочем, по данни на The Times, Джери Брукхаймър, продуцентът на „Карибски пирати“, понастоящем води преговори с шармантната австралийска актриса Марго Роби (снимаща се в момента в игралния филм за Барби) да се превъплъти в образа на нов пират-протагонист в предстоящата шеста част от поредицата.

А на нас ни остава само да изчакаме…