Запознайте се на живо със звездите от „Приятели“

За всички фенове на култовия сериал се очертава златна възможност да се запознаят лице в лице с любимите си актьори. Ето какво трябва да направите, за да осъществите мечтата си.

 

Преди броени часове, в официалния профил на Дженифър Анистън в Instagram, очарователната американка сподели снимка на петимата си колеги, седнали върху носеща стоманена греда на небостъргач в Ню Йорк, придружена със следното съобщение: „Здравейте на всички. С голяма радост ви съобщаваме, че също станахме част от кампанията ALL IN Challenge, чиято цел е да помага на хората, за които е трудно да се нахранят или да поддържат здравето си в отлична форма през този период. Каним ви да се присъедините към нас шестимата в студио 24. Вие не само ще бъдете нашите специални гости, докато снимаме дългоочаквания епизод „Friends Reunion Special“, но и ще имате достъп и до Friends VIP Experience в киностудията на Warner Bros.

Но за да могат да ви поканят, първо трябва да отидете на сайта www.allinchallenge.com и да дарите каквато сума решите. След това победителят ще бъде определен със специален жребий и ще може да вземе още петима приятели със себе си. Кампанията, която стартира на 14-ти април, ще продължи докато не бъдат събрани достатъчно средства за борбата срещу COVID-19. Всеки цент ще бъде пренасочен към определени асоциации като „No Kids Hungry“, „Meals on Wheels America“ или „Feeding America“.

Сайтът на кампанията с обявения конкурс.

Да припомним, че след като мултинационалната компания „Уорнърмедия“ придоби правата върху всичките 10 сезона на „Приятели“, включително и на новия епизод, те ще бъдат достъпни в дигиталната платформа на „Уорнърмедия“ HBO Max, която ще бъде пусната на 27-ми май. Снимките на специалната серия също са отложени заради пандемията от коронавирус и все още няма официално обявена дата за излизането ѝ, въпреки че се очаква тя да бъде малко след лансирането на HBO Max.