Още едно бебе се появи на бял свят: Джъд Лоу е горд татко

Определено 2020-а е сред най-плодовитите години. След като по-рано се родиха децата на Ед Шийрън и Шери Сийборн, Кейти Пери и Орландо Блум и Крис Прат и Катрин Шварценегер, дойде ред и на прочутия английски актьор и съпругата му Филипа Коен.

 

За щастливото събитие се разбра едва преди няколко дни във „Вечерното шоу на Джими Фалън“. Докато холивудската звезда разказваше как е преминала карантината за него, изведнъж разкри грижливо пазената досега тайна: „Ох, освен това ми се роди още едно бебе. И така. Наистина е чудесно.“.

Джъд Лоу и Джими Фалън.

Така и не се разбра нито какъв е полът на детето, нито какво е името му, гордият татко спомена само, че поради здравословен проблем раждането не е протекло по обичайния начин.

От ляво надясно: Сейди Фрост, Саманта Бърк и Катрин Хардинг.

Това е първото отроче на влюбената двойка, но далеч не е първото за Джъд… През 1997 г. той се жени за колежката си от филма Shopping Сейди Фрост, от която има три деца Рафърти (р. 1996 г.), Айрис (р. 2000 г.) и Руди (р. 2002 г.). Семейното им щастие, за жалост, не трае дълго и през 2003 г. двамата се развеждат. Пет години по-късно актьорът започва мимолетна връзка с американския модел Саманта Бърк, а след година се ражда дъщеря им София (р. 2009 г.). През 2015-а на бял свят се появява и петият му наследник Ейда, чиято майка е британската певица и текстописка Катрин Хардинг. Така екранният Албус Дъмбълдор вече може да се похвали с цели шест рожби.

Джъд Лоу и Филип Коен по време на сватбата си.

Да припомним, че Джъд и Филипа сключиха брак миналата година през месец май в кметството на Лондон. Още тогава 47-годишният британец сподели, че не би имал нищо против да стане баща за пореден път: „Обожавам тази мисъл, така че, защо не? Имам късмета да съм обвързан с човек, в когото съм дълбоко влюбен. Идеята за още децата е просто чудесна. Водим много стабилен, здравословен и невероятен начин на живот, включващ и децата ми, повечето от които са вече млади възрасни… Освен това по-малките носят повече радост и веселба вкъщи.“. Както по всичко личи, не е изключено скоро да дочакаме и дете номер седем…