Честито – Ед Шийрън стана татко

Неотдавна ви разказахме, че популярният британски музикант и съпругата му очакват в най-скоро време наследник. Е, този тъй щастлив за тях миг, най-сетне дойде. Ето какво се знае до този момент:

 

Ед Шийрън и Шери Сийборн станаха родители на дъщеричка с името Лайра Антарктика, родена през последната седмица на август. Преди няколко дни рижият певец сподели за раждането ѝ в Instagram профила си. На снимката се виждат чифт детски чорапки и шарено плетено одеалце, а ето и текста, с който изпълнителят на Put It All On Me придружи фотографията: „Здравейте. Исках да ви изпратя едно бързо съобщение, понеже имам лична информация, която бих искал да споделя с вас… Миналата седмица, с помощта на страхотен медицински екип, Шери роди нашата прекрасна и здрава дъщеря. Лайра Антарктика Сийборн Шийрън. Наистина сме влюбени в нея. Майката и бебето са в отлично здраве, освен това сме на седмото небе от щастие. Вярваме, че в момента ще уважите нашия личен живот. Изпращам ви много любов и ще се видим отново, когато му дойде времето.“

Впрочем „lyra“ на английски означава „лира“ (музикалният инструмент) – така че родителите едва ли са избрали случайно личното име на първородното им дете.

Да припомним, че след две години и половина непрекъснати турнета, Ед Шийрън обяви, че планира да сложи кариерата си на пауза. Причината – не само за да прекара повече време със семейството си, но и за да се пребори със зависимостта си от сладките изделия и алкохола, за което вече писахме – https://special.bg/ed-shiyran-skoro-shte-stava-bashta/ .

Бременната Шери Сийборн, заснета от папараци.

Между другото, за бременността на Шери Сийборн се разбра чак през средата на август. Въпреки че влюбената двойка пазеше строго тайната, близък до тях източник разказа всичко пред таблоида Sun : „Локдаунът беше идеалното извинение, за да не си подаваш много, много носа навън.“ – допълни мистериозният клюкар.