Ед Шийрън скоро ще става баща

Въпреки здравната, икономическата и политическата криза, които са обхванали света, 2020 година се оказа и много щастлива за мнозина. Преди няколко дни Арнолд Шварценегер стана дядо за първи път, Ники Минаж и Кейти Пери тепърва ще раждат, а сега дойде ред на култовия певец и съпругата му да чуят детски плач в дома си. Ето какво друго се знае до този момент:

 

Въпреки че бременността на съпругата на певеца се пазеше в строга тайна, преди няколко дни близък източник до младото семейство изплю камъчето пред таблоида “Сън”: „Локдаунът беше идеалното извинение човек да не си подава носа навън, но двамата станаха още по-близки от преди. Сега, сияещи от радост, започнаха да споделят щастливата новина със семействата си и близките си приятели”.

Очаква се бебето, чийто пол още не се знае, да се появи на бял свят в края на тази или в началото на следващата година.

Да припомним, че след две години и половина непрекъснати турнета, изпълнителят на Shape of You обяви към края на 2019-а, че възнамерява да си вземе дълга и заслужена почивка. Освен това неотдавна шокира феновете си със своята изповед, че страда от тежко хранително разстройство и е много пристрастен към сладките изделия и алкохола.

В момента чета автобиографията на Елтън Джон и в нея той разказва за толкова много неща, които навремето е вършил, а сега ги правя аз… На едно място той казва: “Често си правех гуляй със сладоледи и се тъпчех с 4 десерта докато не започна да повръщам.”. Преди съм правил абсолютно същото.”

Но рижавият симпатяга вече се е взел в ръце, разчитайки и на подкрепата, и на помощта на грижовната му съпруга Шери Сийборн. Така или иначе моментът е идеален не само да се промени към по-добро, но и да отдели повече внимание на своето увеличаващо се семейството и предстоящото бащинство.

Гимназията Thomas Mills High School във Фрамлингъм.

Съдбата среща Ед и Шери на пейките на гимназията Thomas Mills High School във Фрамлингъм, малко селце в графство Съфолк, Англия. Но двамата официално се обвързват чак през 2015 година. След две години се сгодяват и се венчаят на тайна церемония, далеч от папараците и любопитните хорски очи.

Всяка сутрин, щом се събудя и погледна към Шери, се питам защо е с мен. Можеше да бъде с когото си поиска, но избра именно мен.” – сподели в неотдавнашно интервю щастливият съпруг и бъдещ баща.