Кейти Пери и Орландо Блум са вече щастливи родители

Едно от най-очакваните бебета на годината най-сетне се появи на бял свят. Въпреки трудностите и стреса около коронавируса, Кейти Пери успя да роди здраво дете. Ето какво друго се знае за щастливото събитие:

 

Радостната новина бе публикувана в социалната мрежа Instagram, но в официалната страница на УНИЦЕФ. На черно-бялата фотография се вижда ръката на майката, държаща ръчичката на новородената си дъщеря: “Добре дошла на белия свят, Дейзи Дав Блум… Летим от любов и възхищение от здравото и безопасно раждане на дъщеря ни…” – гласи част от съобщението под снимката.

Двамата влюбени използваха възможността да разкажат за глобалните проблеми при ражданията, свързани със здравната криза: липса на сапун, вода, ваксини и достатъчно медикаменти. Съпрузите, които са и посланици на УНИЦЕФ, споделиха новосъздадената си страница, където всеки, който желае, може да подкрепи финансово раждането на повече здрави бебета.

Да припомним, че певицата съобщи на света за бременността си още през март чрез музикалния си хит Never worn white, за което списание “Banker Special” вече писа – https://special.bg/keyti-peri-orlando-blum-i-edno-bebe/.

Самата Кейти Пери неотдавна разказа, че за нея последните месеци са били едни от най-трудните в живота ѝ. Калифорнийката страда от така наречената предродилна депресия, която се характеризира с тревожност, умора и рязка промяна на настроението. Предвид всичките ѝ ангажименти покрай участието в 18-ия сезон на American Idol, където е част от журито, създаването на нови песни, карантината и бременността, за младата майка е било доста трудно да поддържа не само духа на феновете си, но и своя собствен.

Любопитно е, че името на дъщерята на Кейти Пери и Орландо Блум не е избрано случайно. Ако се преведе първото и фамилното ѝ име ще се получи „маргаритката разцъфна“. Още повече, че Daisies е името на предпоследния сингъл на 35-годишната дама, която се постара добре да го промотира по всякакви възможни начини. Впрочем, на фотографията в Instagram ясно се вижда, че Кейти Пери си е сложила стикер или маникюр във формата на бялото цвете, за да подчертае колко много обича първото име на отрочето си.