Кейти Пери: Бременност, нов сингъл и Lego

Несъмнено 2020-а е много емоционална година за американската звезда: двамата с  Орландо Блум очакват дъщеричка, тя продължава да е част от журито на „American Idol“, а сватбата ѝ с британския актьор бе отложена заради пандемията от коронавирус. Разказваме ви какво се случва напоследък с Кейти Пери.

 

Предродилна депресия

Въпреки че лъчезарната певица винаги се стреми да се усмихва пред своите фенове, вътрешно невинаги е толкова щастлива. Несигурните ѝ тежки периоди зачестиха след обявяването на глобалната пандемия от COVID-19. Така преди няколко дни Кейти Пери сподели чрез туит как се чувства в момента: „Не знам кое е по-лошото: опитите да избягам от вируса или вълните на депресия, които идват с тази нова нормалност?

Впрочем поведението ѝ е разбираемо. Изглежда, че изпълнителката на „Hot N Cold“ е в предродилна депресия, като някои от симптомите се характеризират с чувство на безпомощност, отпадналост и тревожност.

Кейти е изнервена от идеята, че ще става майка за първи път, а Орландо на свой ред е стресиран, че ще посрещне бебе в такъв период.“ – споделя близък до двойката източник пред списанието Us Weekly.

Така или иначе самата Кейти Пери никога не е била сред знаменитостите, които крият вътрешните си битки и психологически травми. Един от най-тежките ѝ периоди е между 2017-а – 2018-а, за който по-късно разказа пред индийското издание Vogue. И по-точно за начина, по който е успяла да излезе от този неин кошмар: „Работих усърдно върху менталното, духовното и емоционалното си състояние. Една от най-големите лъжи за нашия бизнес е, че трябва постоянно да страдаме, за да творим. Не искам през целия си живот да страдам емоционално, само за да пиша прочувствени и успешни песни.

Домашни маскаради

Въпреки предродилната си депресия и опасенията за коварния вирус, по всичко личи, че певицата не е изгубила чувството си за хумор. Освен да реди пъзели тя използва домашната карантина и за да се преоблича в различни и забавни костюми. За да промотира предстоящите епизоди на 18-ия сезон на „American Idol“, където е част от журито, тя се преобрази в бутилка дезинфектант за ръце и руло тоалетна хартия. А за друга специална серия на предаването, посветена на песни от Disney, бъдещата госпожа Блум се превърна в майката на слончето Дъмбо, а в ролята на самия Дъмбо влезе кученцето ѝ Нъгет.

Освен това звездата сподели и снимка в социалната мрежа Instagram на костюма, с който трябваше да отиде на тазгодишната Мет Гала (ежегодна галавечер за събирането на финансови средства в полза на Института за костюми към музея „Метрополитън“). За жалост и това светско събитие бе отменено заради пандемията.

 

Нов сингъл

Кейти Пери успя да зарадва верните си фенове и по друг начин – преди броени дни тя лансира първата песен от новия си албум, която се казва „Daisies“ (Маргаритки). Изпълнителката обясни, че текстът към сингъла бил написан още през 2017-а, когато отново се намирала в много труден за нея период. Парчето, подобно на „Firework“ и „Roar“, също символизира борбата ѝ с депресията, а ето къде можете да го чуете – https://www.youtube.com/watch?v=NutHKRKBgR0 .

Фенове на Lego

Карантиният период се оказа и идеалното време, през което Орандо Блум и Кейти Пери могат да се опознаят по-добре. Бъдещата му съпруга неотдавна разкри любопитен факт от ежедневието на карибския пират по време на интервю с радиостанцията SiriusXM’s. Оказва се, че сексапилният британец прекарвал часове в редене на Lego: „Имаме цяла стая и стена посветени на датския конструктор. Той купува модели, които са страшно трудни за сглобяване: коли, космически кораби, подводници, след два дни е готов и ги поставя на стената ни. Много е сръчен.“ – разказва тя.