Матю Пери лансира собствена линия дрехи

Преди няколко дни екранният Чандлър Бинг обяви, че пуска на пазара собствена модна линия, вдъхновена от култовия сериал „Приятели“. Ето за какво става дума:

 

Хубавата вест бе съобщена лично от 51-годишния актьор в Instagram профила му и със сигурност ще ощастливи верните фенове на популярната комедия. Колекцията ще представлява дрехи прет-а-порте и аксесоари, вдъхновени от емблематичния му персонаж Чандлър Бинг в сериала. Целта е да се съберат финансови средства, които впоследствие да бъдат дарени на Световната здравна организация за борбата срещу коронавируса.

Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Мат Лебланк също решиха да помогнат, като поканиха своите почитатели да отидат на сайта Could this BE any more of a Matthew Perry Merch store? ( https://represent.com/store/matthewperry ) , чието име фактически е забавна референция към една от култовите реплики на Чандлър.

Повечето артикули представляват тениски, бейзболни шапки, суитчъри и чаши, върху които са принтирани култови фрази на Чандлър Бинг. Цената на един продукт е между 18 и 55 долара. Но имащите интерес купувачи трябва да побързат, защото колекцията е лимитирана и ще бъде достъпна само още две седмици.

Впрочем, специалният епизод на „Приятели“, за който вече писахме – https://special.bg/vetche-e-ofitsialno-v-vpriyateliv-se-zavrashta/ , е предвиден да се излъчи през март следващата година на платформата HBO Max. Премиерата му бе забавена почти с година заради неочакваната пандемия от COVID-19. Живот и здраве, феновете най-сетне ще могат да гледат дългоочакваната серия, освен ако този път нещо друго не попречи на излъчването ѝ.