Защо екранизацията на „Мисията невъзможна 7“ вбеси Том Круз

Когато става дума за неспазването на социалното дистанциране, не трябва да сте в близост до култовия актьор. В момента във Великобритания се снима  поредния филм от сагата „Мисията невъзможна“, а на Том Круз очевидно му идват в повече здравната криза, проблемите с екранизацията и несериозността на някои негови колеги. Ето за какво става дума:

 

Преди няколко дни таблоидът „Сън“ се сдоби с аудио запис, на който ясно си личи колко е раздразнен американецът: „Ние сме еталонът. Благодарение на нас в Холивуд също възобновиха снимачния процес, защото вярват в това, което правим ние. Почти всяка вечер съм на телефона и разговарям с тези шибани киностудии, а те само ни гледат как работим, за да им правим филмите.

Звездата има предвид, че „Мисията невъзможна 7“ е сред първите ленти, които възобновиха кинематографската си работа след наложената карантина – преди два месеца голяма част от снимачния екип даде позитивна проба за COVID-19. Седмият епизод на сагата е предвиден да излезе по кината през ноември 2021-а, което прави още едно забавяне на снимките невъзможно, а Том Круз държи повече от всякога да се спазват противоепидемичните мерки.

Създаваме хиляди тъпи работни места. Не искам повече никога да виждам нещо подобно, никога! Съжалявам, но вече не мога да се оправдавам. Вие ще ги дадете на хората, изгубили домовете си, защото индустрията ни ще спре. Казах ви преди, че така ще стане. Ако не сте разбрали, отстъпете. Няма да спираме със снимките на този шибан филм! Схванахте ли? Разбирате ли отговорността си?“ – заключава фрустрираният 58-годишен актьор.

Впрочем част от предстоящата лента бе заснета и в Полша, което на свой ред предизвика доста негодуване от страна на поляците, както вече писахме – https://special.bg/tom-kruz-v-neotchakvana-rolya-v-spasyava-kulturno-nasledstvo/ .