Вторник, 5 октомври – Засилен позитивизъм

Луната и Венера са така разположени една спрямо друга, че ще сте със засилено положително отношение към всичко, случващо се около вас. Ще се стремите да развивате артистичните си таланти.

Ето какво да очакват отделните зодии:

На Овните ще се наложи да решават някакъв битов проблем и това ще ги отдалечи от професионалните им занимания за деня. Покрай него обаче ще научат ценен урок. Той ще им е много полезен после в работата.

Телците буквално ще бъдат като огън – внимавайте с тях, защото днес са способни на скандали и обиди и на свръхборбеност в името на семейството.

Близнаци могат да бъдат объркани в чувствата и желанията си и често да променят настроенията си. Не ги ядосвайте.

Раците вероятно ще трябва да преодоляват препятствия, свързани със забавяния и недоразумения, но ако запазят търпение, по-лесно ще се справят с предизвикателствата.

Лъвовете, които развиват бизнес, днес могат да започнат нови проекти и да сключат нови сделки. Началниците им имат пълно доверие и вярват, че те са точните хора, на които могат да се възложат най-тежките отговорности.

Девите ги очакват дълги командировки. Добре е да са внимателни, защото ги дебнат „доброжелатели“, които ги чакат само да сбъркат.

Везните е добре внимателно да планират финансите си и да потърсят консултант, на когото имат доверие.

Скорпионите ще трябва да полагат повече усилия от другите – днес им е ден за сериозна конкуренция.

След време няма да съжаляват, че са се борили, за да се докажат.

Стрелците могат спокойно да участват в спекулативни сделки. Късметът е на тяхна страна, но няма да ги направи богати – просто ще могат да се позабавляват, без после да се обвиняват за лекомислието си.

Козирозите ще бъдат загрижени за финансите си. Ще съжаляват, че усилията им да спечелят повече, са отишли на вятъра.

Водолеите ще правят вложения, за да угодят на чужди прищевки. Това може да ги изнерви, но ще им изгради непоклатим имидж на истински меценат.

Рибите е добре да избягват да теглят кредити, защото после трудно ще ги изплащат.