Вторник, 20 септември – С дух на пътешественик – откривател

Венера и Уран са в тригон. Ъгълът, който образуват орбитите им, е 120 градуса. Планетите в тригон осигуряват защита на човека.

Венера ще ви ентусиазира и ще ви насърчава да се държите като пътешественик – откривател. Уран ще ви вдъхновява да сте по-внимателни и балансирани.

Всичко това ще ви гарантира нови полезни бизнес контакти. Колко дълго ще продължат тези ваши взаимоотношения, ще зависи изцяло от това какво ще предпочетете – нови и непознати бизнес инициативи, или ще заложите на изпитаните и вече проверени ходове.

За представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните особености:

Овни, до петък на Мусала ще вали сняг. Така че – поне до следващата седмица – овладейте порива си да покорявате върхове, където с поглед към най-впечатляващите гледки, да организирате важните си бизнес срещи.

Телци, онези от вас, които се занимават с лозарство, днес ще разберат какъв е ефектът от явлението – студен падащ вятър. Не позволявайте на тези брутални прояви на времето да ви отклонят от начертания път към успеха. Трудностите само каляват характера.

Близнаци, вашите финансови дела няма да бъдат особено успешни, така че бъдете внимателни да не търпите големи загуби. Някои хора ще се опитат да ви измамят – бъдете скептични към съветите, които другите с охота ви дават.

Раци, споделяйте знанията си с бизнес партньорите си – но си оставете и нещо за себе си. Хабите прекалено много енергия и ще бъдете твърде изтощени тъкмо тогава, когато трябва да защитавате собствените си интереси. Вслушвайте се и в споделения опит от другите, защото не може само да продължавате да давате, без да получите нещо в замяна.

Лъвове, ако планирате финансови трансакции, изчакайте малко и добре обмислете намеренията си. На пътя ви могат да изникнат препятствия, които да попречат на тяхната реализация. Изчакайте по-благоприятен момент.

Деви, ще се справите с всякакви предизвикателства, ако подхождате предпазливо и не сте разточителни. Бъдете по-скромни и се задоволявайте с малки печалби.

Везни, работата в екип ще ви направи по-уверени. Вашият оптимизъм ще мотивира всички около вас. Днес ще си дадете сметка, че като обедините силите си с колегите си, може да постигнете несравнимо много.

Скорпиони, дори да получавате примамливи предложения за изгодни инвестиции, изчакайте преди да сключите, каквито и да било сделки. Може партньорите ви да не ви споделят всички факти и изведнъж да се натъкнете на неочаквани капани и уловки, които да провалят инвестициите ви. Изчакайте – точно сега времето работи за вас.

Стрелци, внимателно изслушайте бизнес партньорите си. Те се опитват да ви кажат нещо важно по много завоалиран начин. Не ги обвинявайте в слабост – в тези трудни времена проявете разбиране – мнозина се страхуват от сянката си дори.

Козирози, въпреки че чувствате, че светът е ваш, не се опитвайте да купите всичко и всеки. Преди да извършите голяма бизнес сделка, три пъти си отговорете на въпроса дали тя наистина ви е необходима.

Водолеи, финансите ви не са в най-цветущо състояние. Просто не можете да видите ползите от сегашните си бизнес инициативи и допускате грешка след грешка. Не предприемайте големи инвестиции – придържайте се към по-малки разходи, за да ограничите потенциалните щети.

Риби, лекотата, с която харчите, е проблематична. Ако искате бизнесът ви отново да е печеливш, бъдете стиснати и много пресметливи.