Родената в България Дестини извисява глас в The Voice

Феновете на американското музикално шоу – „Гласът на Америка“ (The Voice) тръпнат в очакване. То започва тази вечер по NBC – в 20.00 часа местно време или в 03.00 часа през нощта.

За първи път в него ще участва и българка. Тя се казва – Дестини Паркър и е първата българка, приета с пълна стипендия в Бъркли – в училището, смятано за едно от най-добрите в сферата на музикалното образование. Кандидатите за Бъркли са били 6000, приети са били 1500, като от тях само 80 са с пълна стипендия.

Днес Дестини ще се изправи пред звездните музикални треньори – Блейк Шелтън, Гуен Стефани, Джон Леджънд и Камила Кабело. Нейни изяви са били чути от майката на Бионсе, която останала приятно очарована.

Дестини е родена в болницата „Шейново“ в София. Майка й е българката – Мариане, а баща й е американски военен.

Тя напуска България, когато е само на годинка и не знае много добре български, но често се прибира в родината си за ваканцията. Майстор е на мусаката, баницата и таратора. Познава Витоша и Банско, където обикаля с приятелите си.

Този сезон на The Voice ще е по-различен от досегашните, тъй като ще е единствен за цялата година.

От NBC уточняват, че този сезон в така наречените нокаути или елиминации треньорите ще избират по трима изпълнители, а не, както досега по двама. От тях те ще посочат само един, който ще продължи напред.

Друга разлика в сравнение с предишните сезони е, че треньорите сами ще обучават питомците си и няма да разчитат на чужди съвети. От друга страна всеки треньор ще има шанса да „открадне“ състезател, който е елиминиран от друг отбор.

Дестини.

Този 22-ри сезон на „Гласът на Америка“ (The Voice) ще продължи 13 седмици. Ще се излъчва в понеделник и във вторник.