Вторник, 12 октомври – С внимание за бъдещите планове

Луната и Уран днес се намират в тригон. Това означава, че ъгълът между орбитите им е 120 градуса. Това разположение на планетите може да ви повлияе, като провокира във вас изблик на спонтанни вдъхновения.

Луната и Уран искат да привлекат вниманието ви към нещо ново в живота ви, към което определено трябва да се насочите.

Уран има силата да събужда мощни желания за свобода, заради което дори може да поискате да смените досегашната си месторабота, професия, поприще. Но здравият разум не трябва да ви напуска. Принципно нищо не е толкова добре, колкото изглежда. Препоръчително е да проявите търпение.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните е добре да сложат официален костюм – ще имат повод за празнуване.

Колегите и шефовете им ще са много доволни от тях и ще ги поздравяват заради това, че упоритата им работа е дала своя резултат в полза на всички.

Телците ще искат животът им да е по-спокоен и безоблачен. Ще искат да избягат от рутината, а въпросите, свързани с дома и семейството им, ще заемат огромна част от времето им.

Близнаците ще са натоварени с нови отговорности, които им обещават огромни печалби от сделките, които ще сключат днес. Добре е да обърнат специално внимание на здравето си.

Раците ще ги измъчват романтични чувства. Ще се стремят да работят на бързи обороти, за да имат повече време за любимия си човек. Той ще им отвърне с взаимност, като им предложи нови идеи за бизнес, с цел взаимоотношенията им да станат дългосрочни.

Лъвовете ще получат признание, което им се дължи от доста време насам. Ще се радват на подкрепата на близки и приятели за започването на нов проект. Не трябва да се колебаят да я приемат, защото за тях ще е в сила принципът: „Добре започнатата работа е наполовина свършена“. Така че е важно да продължат със същото усърдие, с което са работили досега и успехите няма да закъснеят.

Девите днес ще трябва да защитават високо морални ценности, като проявяват и голяма доза практичност. Много от тях ще трябва да разработят стратегии за постигане на по-голяма производителност.

За Везните днес е прекрасен ден да се погрижат за имиджа си – да се подложат на разкрасителни процедури, да се запишат на курс по сценична реч и по сладкарство.

Скорпионите днес ще научат ценни уроци и то не само ако се вслушат в съветите на по-опитните и препатили от тях. Ще им се наложи да си вземат поука от личния опит. Препоръчително е да сдържат нервите си, за да не им се наложи после да уреждат взаимоотношенията си в съдебна зала.

Стрелците ще са като магнит особено ако заложат на промяна във външността си – облекат се шикозно, сложат ефектно бижу и силен парфюм. Така по-лесно ще водят сложните бизнес преговори, които днес се очертават да са особено голямо предизвикателство за тях.

Козирозите е добре да са по-внимателни по отношение на приходите си, отколкото към разходите си. Създалата се ситуация на работното им място може да се окаже по-трудна, отколкото са очаквали. Може да им се наложи да се заровят в работа за известно време, докато успеят да преодолеят трудния за бизнеса им период.

Водолеите ще успеят да постигнат целта си, която преследват от доста време насам. Ще си дадат сметка, че при тях успехът никога не е сервиран на тепсия, а за него трябва да се борят много методично и отдадено.

 

Рибите ще имат късмет, ако инвестират в откриването на бижутерски магазин. Днес всичко, с което се захванат и е свързано с предмети, символизиращи преданост и обич, ще се увенчае с огромен успех.