Вторият човек във „Фейсбук“ Шерил Сандбърг отново влюбена

Шерил Сандбърг, оперативният директор на „Фейсбук“ и втори човек в компанията след Марк Зукърбърг, се сгоди пет години след внезапната смърт на съпруга си.

 

 

 

 

Щастливецът се казва Том Бернтал, основател и изпълнителен директор на базираната в Лос Анджелис агенция за стратегическо консултиране Kelton Global, съобщава списание „Пийпъл“.

Годежът е бил в събота след поход в планината и пикник в ранчо във „Вермейо парк“ – същият прочут парк, в който медийният магнат Тед Търнър притежава близо 150 000 декара в североизточната част на Ню Мексико и в южната част на Колорадо.

50-годишната Сандбърг публикува черно-бяла снимка с любимия си в „Инстаграм“ и написа: Преди малко Бернтал ме попита дали ще се омъжа за него. И ето – вече сме сгодени!!! @tom_bernthal, ти си моето всичко Повече от това не бих могла да те обичам!“

Сандбърг се запозна с Бернтал благодарение на нейния бивш зет Роб Голдбърг.

Той представи двойката, отбелязвайки, че двамата влюбени започват нов семеен живот заедно с децата си –  50-годишната Сандбърг има две деца, а 46-годишният Бернтал – три. И двамата са евреи.

„Шерил и Том възприемат света по един и същи начин. Децата им са приоритет №1 и заедно с тях ще градят бъдещето си. Освен това и двамата са щедри филантропи. Още щом се видяха за първи път миналата пролет, те се влюбиха безумно и всеки започна да се грижи за другия. Това е свидетелство колко много се обичат“ – подчерта Голдбърг.

Близките на Сандбърг и Бернтал бяха много развълнувани, че двамата най-накрая са намерили щастието.

Преди време Шерил Сандбърг написа прочувствено есе, което публикува във „Фейсбук“, за да отбележи шлошим – според еврейския обичай краят на 30-дневния траур след погребението на съпруга си. Дейв Сандбърг, който бе изпълнителен директор на Survey Monkey, почина през 2015 г. в резултат на травма на главата, която получи, падайки от бягаща пътека по време на почивка със семейството си в Мексико.