„Семейство Флинстоун“ се завръща

Фред, Уилма, Барни, Бети, Пебълс, Бам-Бам и Дино – отново ще видим култовите герои от популярната анимация на „Хана-Барбера“ от 60-те години на миналия век. Разказваме ви какво ще представляват новите епизоди на любимото на няколко поколения детско.

 

Емблематичното пещерно семейство най-сетне се сдобива с нови епизоди след близо 60 години. Новите серии, озаглавени „Бедрок“ (името на града, където се развива действието в детското), ще продължат оттам, откъдето приключиха първите шест сезона (1960-1966), но 20 години по-късно.

Сюжетът се върти около Фред Флинстоун, на когото тепърва му предстои да се пенсионира, и около вече порасналата му 20-годишна дъщеря Пебълс. Тя ще търси късмета си далече от родния край.

Кадър от Hollyrock-a-Bye Baby (1993).

В интерес на истината, порасналата дъщеря на Фред и Уилма вече бе показана в анимирания телевизионен филм от 1993-а Hollyrock-a-Bye Baby. В него тя първо се омъжва за дългогодишния си най-добър приятел Бам-Бам, а след това двамата заминават за Холирок (флинстоунската версия на Холивуд), преди да им се родят близнаци. Освен това „Бедрок“ ще бъде анимиран в стила на „Семейният тип“ (Family Guy), прицелвайки се и към по-зрялата аудитория.

Флинстоунс са първото праймтайм семейство в историята на анимацията, десетилетия преди появата на „Семейство Симпсън“ – подчертава Питър Джиради, вицепрезидент в Warner Bros. Animation.

Елизабет Банкс.

До този момент се знае само, че продължението ще бъде излъчвано по американския канал Fox и че звездата от „Игрите на глада“ – Елизабет Банкс – ще озвучава Пебълс Флинстоун. Датата на лансирането на новите епизоди все още не е обявена.