“МакДоналдс” вече помага на младоженците

Най-известната верига за бързо хранене в света вече предлага специални сватбени пакети. Разказваме ви какво представляват те:

 

Неотдавна в Индонезия американският лейбъл реши да зарадва младоженците. Вече всички любители на “МакДондалс”, на които им предстои да застанат пред олтара, могат да се възползват от първите му услуги за кетъринг. Само срещу 267 долара клиентите получат близо 100 “Чикън Макнагетс”, 100 бургера “Биг Маг” и 100 сандвича “МакЧикън”.

В интерес на истината, още през 2014-а говорител на “МакДоналдс” съобщава, че немалко от посетителите на популярното заведение са запитали дали се предлагат някакви сватбени пакети.

Една от главната причини се оказва, че множество от бъдещите младоженци или са срещнали своята половинка именно в един от многото “МакДоналдс” по света, или в него се е състояла една от първите им срещи. Затова не е чудно, че от бранда решават да лансират тази нова идея.

Нещо повече – в Хонконг също вече се предлагат такива пакети. Само срещу 1243 долара двойките даже могат по техен избор да наемат цял ресторант за близо 2 часа, като в цената влиза и услугата на церемониалмайстор. Очаква се и други страни по света да въведат този нов тренд.