Четвъртък, 1-ви септември – Предприемчиви и с приключенски дух

На 1-ви септември Марс и Юпитер формират благоприятна секстилна връзка помежду си, заради което днес ще усетите благоприятното въздействие и на двете планети върху себе си.

Ще изпитвате радост от живота и ще сте много предприемчиви.

Днес е подходящ ден за взимане на правилните решения. Те ще ви изпълнят с радост и спокойствие.

За представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните особености:

Овни, днес ще получите помощ, каквато изобщо не сте очаквали. Ще получите много ценна информация, която ще ви бъде полезна в бизнеса.

Телци, днес звездите ще са благосклонни към всеки риск, който решите да поемете. Той няма да ви навреди, а вероятно ще ви донесе само ползи. Само не нарушавайте правилата и законите.

Близнаци, днес ще вдъхновявате с примера си. Ще мотивирате другите да работят повече за общата кауза.

Раци, точно днес не е ден да давате съвети и идеи на бизнес партньорите си. Уморени сте – отдайте се на заслужена почивка. В противен случай може да направите неефективни предложения, които само ще навредят на общия ви бизнес.

Лъвове, днес звездите ви съветват да не взимате важни решения, ако изпитвате някакви съмнения. Най-малкото колебание ще ви принуди постоянно да се тревожите за правилността на вашия избор, като по този начин ще намали вашата работоспособност.

Деви, началниците ви очевидно не са доволни от вас. Би било хубаво да знаете каква е причината за подобна промяна, при положение, че в последно време давате всичко от себе си в работата. Проблемът е в комуникацията – заложете на открития разговор.

Везни, днес няма да имате попътен вятър в платната си. Внимавайте, когато сключвате бизнес сделки – вашите планове няма да се реализират толкова бързо, колкото ви се иска. Това може да бъде наистина разочароващо, но запазете хладнокръвие – може да се случат и по-лоши неща.

Скорпиони, ако сте началник и ръководите голяма група от хора, помислете кой в последно време се е откроил и го наградете. Оценката ви ще бъде приета положително и ще повлияе благоприятно на развитието на бизнеса ви.

Стрелци, съдбата не обича оплакващите се, така че се заредете с оптимизъм и имайте предвид, че когато нагласите ви са положителни, има по-голяма вероятност да изпълните целите си.

Козирози, започнете веднага да решавате належащите проблеми, защото с всеки изминал ден те ще се увеличават като снежна топка и не е във ваш интерес да ви затрупат като лавина. Бъдете бързи, за да може да свършите всичко.

Водолеи, инвестирайте в арт проекти. Днес имате чудесен шанс да демонстрирате всичко, на което сте способни. Вашият началник със сигурност ще оцени усърдието ви. Така че е напълно възможно скоро да получите повишение.

Риби, днес ще бъдете разочаровани от някои от резултатите в работата си. Вероятно сте очаквали много повече, но не бъдете максималисти. Крачката, която сте направили, е гигантска и ще си дадете сметка за това в бъдещите няколко седмици.