Сряда, 9 март – Страст за преживявания

Днес Луната преминава в Близнаци. Това ще увеличи желанието ви от разнообразие. Ще искате да изпитате нови усещания. Ще искате да се случи нещо различно, за да не се отегчите.

Но интересните случки не стават от само себе си – ето защо поемете сами инициативата. Онези от вас, които днес не са на работа, по-лесно ще могат да си съставят разнообразен план за деня. Другите могат да изживеят неочаквани емоции, като проведат разговори с колегите си, с бизнес партньорите си.

Заради обстоятелството, че Луната е в Близнаци, а този знак е управляван от Меркурий, всеки ще е по-словоохотлив. Ще говори много повече от обикновено, а така че ще научите немалко нови неща. Ако, разбира се, задавате правилните въпроси.

А ето какво да очакват днес представителите на отделните зодии:

Овни, днес вероятно ще сте притеснени от онова, което се случва около вас. Препоръчително е да не се разстройвате, а да се отпуснете и да не се притеснявате – неприятностите са временни. Отидете на спа процедури, послушайте класическа музика.

Телци, онези от вас, които развиват собствен бизнес, ще се поздравят с увеличение на печалбите. Причините затова могат да бъдат различни – включително могат да са и добрите им комуникативни умения. Денят по отношение на финансите изглежда многообещаващ.

Близнаци, тази сряда е благоприятно време да инвестирате в кариерното си развитие. Но не забравяйте баланса между кариерата и семейството. Обяснете на близките си на какво най-много държите в бизнеса си и резултатът от промяната ще е положителен.

Раци, днес е благоприятно време да си сътрудничите с бизнес партньорите си, с работещи колеги в чужбина. Това ще увеличи финансовите ви печалби.

Лъвове, опитайте се да изчистите всякакви недоразумения между вас и началниците ви. Не обръщайте внимание на дребни дрязги и кавги в екипа ви. И най-накрая завършете дългогодишния проект, чието приключване отлагате от дълго време. Ще видите, че след това животът ще ви се стори розов.

Деви, днес може да получите твърде странни и дори нелепи съвети от бизнес партньорите си. Не бързайте да махате снизходително с ръка и да им се присмивате. По-добре обмислете предложенията ми и вижте какви са плюсовете и минусите им.

Везни, тази сряда е подходяща за нови нестандартни начинания. Ако отдавна мечтаете да разширите бизнеса си, направете първите стъпки. Важното е да си дадете сметка дали сте готови да поемете повече отговорности.

Скорпиони, днес ще трябва да проведете отдавна отлаган разговор. Възможно е, започнете ли го, така да се увлечете в него, че до късно през нощта да продължавате да дебатирате. Ще си изясните много неща, така че си струва да прекарате нощта будни.

Стрелци, днес не ви препоръчваме да взимате важни управленски решения. Дайте шанс на колегите си – оставете ги да решават вместо вас. Предстои да бъдете изненадани приятно и да постигнете по-големи успехи, отколкото сте очаквали.

Козирози, днес ще имате спорове с колегите си, но тези пререкания, както и непрестанните възходи и падения, които ви съпътстват в екипа, само ще ви стимулират да сте по-продуктивни.

Водолеи, днес е препоръчително да поработите върху подобряването на самочувствието си. Очевидно е, че това ще ви гарантира по-голяма самоувереност и възможности за кариерно израстване. Може да започнете да спазвате диета.

Риби, днес ви предстои трудна битка с привържениците на по-консервативните методи на работа. Защитете гледната си точка с всички възможни аргументи – но най-вече предложете им те на практика да осъществят своите разбирания. Така по-лесно ще се убедите чии възгледи са по-приложими.