Сряда, 8 септември – Ден за откровени признания

Тази сряда е благоприятен ден за откровени признания. Добре е да си отговорите на въпроса как личният ви живот се влияе от ангажиментите ви в работата и в случай че не сте удовлетворени от отговора, помислете за промяна.

Или просто приемете, че преминавате през поредното изпитание, което ще ви направи по-силни. Не се отказвайте от големите си амбиции, има големи шансове плановете, които днес си нахвърляте, да се реализират.

А ето какво да имат предвид представителите на отделните зодии:

Овните ще са в приповдигнато настроение, тъй като ще получат покана да присъстват на престижно бизнес парти. Добре е да намерят златната среда между работата и забавлението.

Телците ще имат нужда от почивка и ще се опитат да се измъкнат от работа. Препоръчително е да заминат извън града, да отидат на курорт или на излет с приятели.

Близнаците ги очаква дълъг работен ден. Ще успеят да приключат отдавна отлагани проекти. Важно е да внимават да не нараняват чувствата на членове на семейството си.

Раците ще имат успех, ако стриктно спазват предварителния си план-график за деня. Тази сряда е един от редките дни, в които всичко при тях ще върви по план.

Лъвовете ще могат да разгърнат въображението си и да намерят нови източници на приходи. Ако започнат да се чувстват физически изтощени, е препоръчително да почерпят сила от мъдростта и интелекта си. Като цяло днес е благоприятен ден да постигнат целите си.

Девите в дългосрочен план ще се поздравят с печалби, ако подадат ръка за помощ на свои стари бизнес партньори, които в момента преживяват трудности.

За Везните е важно да са много внимателни в работата си. Има вероятност началниците им да не са доволни от тях. Онези от тях, които се подготвят да участват в обществени поръчки, е добре да забавят темпото и да изчакат по-благоприятен момент да кандидатстват.

За Скорпионите е крайно време да се научат да се справят с разочарованията по начин, който не застрашава здравето им. Решението е в търпението и в запазването на хладнокръвие пред трудностите.

Стрелците ще си спомнят с носталгия за стари приятелства и успешни бизнес сделки. Могат да се срещнат с бивши бизнес партньори и да обмислят нови сътрудничества. Те ще се радват на дългосрочен успех.

За Козирозите е подходящо време да докажат изключителните си умения като професионалисти. Същевременно ще имат възможност да се проявяват като истински приятели и добри родители или синове/дъщери. Независимо от случващото се около тях, е добре да покажат, че държат на близките си не само на думи.

Водолеите ще търсят мир и спокойствие, а ще им се наложи да се сблъскат с жестоката реалност. В такъв момент няма да им остане нищо друго освен да разчитат на провидението.

Рибите ще имат нужда от морална подкрепа и ще имат късмета да попаднат в компанията на човек, който ще им осигури тъкмо това, от което имат нужда. В професионален план е добре да използват въображението си, за да изпреварят конкуренцията.