Сряда, 17 ноември – Риск от безразсъдни постъпки

Тази сряда ъгълът между орбитите на Марс и Уран е 180 градуса и те са в опозиция. На преден план излизат отрицателните влияния на двете планети.

Мнозина ще постъпват безразсъдно, ще са непокорни и необуздани. При такива обстоятелства съществува риск от злополуки. Ето защо бъдете особено внимателни.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще си дадат сметка, че в резултат на упоритата им работа в последно време, могат да отстъпят няколко крачки назад и да оставят резултатите от нея да говорят сами за себе си. Заредени са с достатъчно енергия и след кратка почивка, могат да продължат да надграждат успехите си.

Телците са във фантастична форма. Ще успеят да свършат всичките си задачи, без значение колко сложни и свръхамбициозни са изглеждали първоначално. Могат да им се случат странни неща днес, но това е част от процеса на израстването им.

Близнаците ще станат свидетели как на техния терен навлиза нов бизнес играч. Заради неговото нестандартно поведение няма да могат да правят разлика между успеха и провала. Това не трябва да ги плаши, а да ги амбицира да не спират да работят и да не отстъпват от интересите си.

Раците е добре да си припомнят, че основната им функция е да поддържат някакъв живец в отношенията си с другите – и в професионален, и в личен план. Днес ще им се наложи да докажат организаторските си умения и да започнат работа по нов проект. Той ще бъде особено успешен, ако е свързан с възобновяеми енергийни източници.

Лъвовете ще трябва да се борят с множество изкушения. Ще са склонни да прекаляват и да прекрачват граници. Препоръчително е да се обърнат за подкрепа към верен приятел, с по-голям самоконтрол и дисциплина.

До Девите ще достигнат добри финансови новини. В личен план ще научат много полезни неща и това ще ги изведе на нов път в развитието им. Онези от тях, които работят в администрацията, ще получат неочаквано признание за работата си.

Везните ще се чувстват затрупани от ангажименти. Добрата новина е, че ако се обърнат за помощ, ще я получат от човек, от когото не са очаквали. Просто трябва да помолят за нея.

Скорпионите ще трябва да се преборят със себе си – не им се случва толкова често да трябва да разчитат само на себе си, но днес е време да поемат отговорност за делата си.

За Стрелците денят не е подходящ да кроят големи планове за успех и да гонят луди мечти. Трябва да бъдат реалисти и да не се свенят да се захванат с по-битови проблеми. Като например най-напред ще трябва да почистят кухнята.

Козирозите днес заслужават да се поглезят – могат дори да си вземат отпуска, да си купят красива дреха. Спокойно могат да се доверят на импулсивната страна в характера си. Така ще открият, че се движат в нова, по-успешна за тях посока!

Водолеите ще научат твърде любопитни подробности за миналото на своите предци.

Но макар и да са изпълнени със скептицизъм дали нещата са се случили точно така, както им ги разказват, е по-добре да повярват, че и на тях им е писано да извършат големи подвизи.

Рибите най-накрая ще преодолеят чувството си на безпокойство, страх и отчаяние. Ще видят проблема такъв, какъвто е – просто още едно препятствие на пътя им. Така по-лесно ще го преодолеят и оттам нататък ще са приятно изненадани от това, което ще последва.