Шарлиз Терон, Шон Пен и истинската причина за тяхната раздяла

До преди няколко години очарователната блондинка и синеокият красавец бяха сред най-известните двойки в Холивуд. И двамата изглеждаха щастливи, но общата им радост не трая дълго. Неотдавна, обаче, южноафриканката хвърли малко светлина върху истинската причина за раздялата им. Ето какво каза тя:

 

Шарлиз и Шон започват да се срещат през 2013 година; и за двамата това не е първа връзка: преди това актрисата излизаше с певеца Стефан Дженкинс и ирландския си колега Стюарт Таунсенд, а филмовият деец имаше два брака: един с Мадона и един с Робин Райт, с която имат дъщеря.

През 2014-а се разбра, че влюбените са се сгодили. Мнозина очакваха, че ще последва и сватба, но това и така не се случи… През юни, 2015-а, холивудските звезди се разделиха и всеки пое по своя път: Шон започна да излиза с австралийско-американската актриса Лейла Джордж Д’Онофрио, а Шарлиз продължава да отглежда сама двете си осиновени чернокожи деца –  Джаксън и Огъст.

Шон Пен с Лейла Джордж.

Въпреки че оттогава изминаха пет години, преди броени дни екранната Лорейн Броутън сподели в интервю за американското радио Sirius XM, кои са истинските причини за края на любовта ѝ с Шон Пен: „ За малко да се омъжа за Шон, това са глупости! Просто излизахме известно време, това беше всичко. Да, имахме връзка, но тя не продължи повече от година. Никога не сме живели заедно и никога не съм имала намерението да се венчая за него. Това е всичко.“

Шарлиз с двете си осиновени деца.

Оказа се, че не само не е ставало и дума за сватба, но и че една от най-влиятелните жени на планетата държи да си остане все така свободна: „Никога не съм искала да ставам булка. Това никога не е било сред нещата, които наистина са имали съществено значение за мен. С децата ми не се чувствам нито самотна, нито изолирана. Освен това, в сегашния етап на живота ми, не разполагам с достатъчно свободно време за сериозна връзка. Харесва ми да излизам на срещи, но не мисля, че някога ще съм напълно готова да заживея с някого под един покрив. Ако трябва да съм честна, на въпросния човек ще му се наложи да си купи къща до моята. Дори не съм сигурна, че съм готова за още един годеж. Прекалено съм стара за такива идиотщини.“

Така че следващият възлюбен на красавицата, който и да е той, бе предупреден за евентуалните граници на бъдещите им взаимоотношения. Друг е въпросът дали някога Шарлиз ще бъде сполетяна от онази опияняваща любов, която да я накара изцяло да промени решението си.