Семейството на Джъстин Тимбърлейк се увеличи с още един член

Още миналият юли се завъртяха слухове, че Джъстин Тимбърлейк и съпругата му Джесика Бийл вероятно са станали родители за втори път. Въпреки че до последно новината не бе потвърдена и от двамата, на 18-ти януари, понеделник, певецът най-сетне изплю камъчето в токшоуто на Елън Дедженеръс. Ето за какво става дума:

 

Елън все пак се бе постарала предварително да подготви публиката, за това, което я очаква, публикувайки интересен туит в неделята преди 18-ти: „@JTimberlake ми каза как се казва новото му бебе! Утре не пропускайте да видите цялото интервю в шоуто ми.“ Към туита ѝ бе прикачено и кратко видео, в което 39-годишният американец разяснява малко повече за второто си дете: „Той е невероятен и много сладък. Почти никой не спи вкъщи и не бихме могли да бъдем по-щастливи и много благодарни.“

Гордият татко използва предоставената му възможност, за да разкрие името на по-малкия си син – Финиъс. Голямото му братче Сайлъс, което е на пет годинки, също не може да скрие радостта си: „За момента той просто обожава брат си. Фин все още не може да ходи и затова сме много внимателни и с двамата.“ – казва Джъстин.

В интерес на истината, съпрузите успяха умело да опазят тайната. След като миналия март пандемията достигна и до Съединените американски щати, Джъстин и Джесика решиха да се преместят от Лос Анджелис в семейното си имение в щата Монтана. Звездната двойка избягваше да качва каквито и да е снимки в социалните мрежи, където растящият корем на бившата манекенка би могъл да бъде забелязан. Само малцина от близкия им семеен и приятелски кръг са били посветени в случващото се.

Мисля, че водихме видеоразговор по FaceTime, когато ти ми каза: „Хей, искаш ли да узнаеш една тайна?“. Тогава Джесика дойде и ти сложи ръка върху корема ѝ, а след това двамата ми казахте: „Ще си имаме още едно бебе!“.“ – споделя Елън, която поддържа много близки отношения и с двамата.

Да припомним, че изпълнителят на Mirrors започна да излиза с Джесика Бийл в началото на 2007-а. След четири години двамата се сгодиха, а след още една вдигнаха голяма сватба в италианския курорт Borgo Egnazia в град Фазано, регион Пулия. През април 2015-а се роди първият им син Сайлъс Рандъл Тимбърлейк.