Робърт Патинсън за малко да предизвика пожар

Отдавна сме свикнали с приказните образи на нашите любими холивудски знаменитости, каквито ни ги представят в масовите медии Те са способни да се справят с всичко: да готвят изискани блюда, да изчистят цяла къща за броени минути, де елиминират еднолично цял отбор злодеи или да балансират умело личния и професионалния си живот. Но това не винаги важи и за реалния свят. Разказваме ви как Робърт Патинсън за малко не запали не само себе си, но и съседите си.

 

Още с въвеждането на карантината в множество държави и първите положителни проби за COVID-19, световните звезди също трябваше да намерят начини да запълват свободното си време. Редене на пъзели, чистене, четене на книги, готвене, семейни занимания или нови хобита.

Робърт Патинсън в кадър от „Новолуние“. Очаква се да има голяма разлика между тялото му на вампира Едуард Кълън и това на супергероя Батман.

Преди броени дни британският актьор Робърт Патисън сподели пред мъжкото модно списание GQ как прекарва ежедневието си по време на самоизолацията в лондонския си апартамент. Освен че позира и се снима с камерата на лаптопа или мобилния си телефон за редица списания, той продължава да спазва специална протеинова диета за предстоящата си роля в киното. Припомняме, че Робърт Патинсън ще се превъплъти в Брус Уейн/Батман в предстоящия филм на Мат Рийвс „The Batman“, който се очаква да излезе през лятото на следващата година. Затова не е за чудене, че екранният Едуард Кълън се храни предимно с овесени ядки, бадемово брашно и протеини на прах с вкус на ванилия, за да качи мускулна маса: „Просто разбърквам всичко, доста е лесно.“ – признава един от най-сексапилните мъже на планетата.

Как би трябвало да изглежда Робърт Патинсън в ролята си на Черния рицар, след като качи нужната мускулна маса.

Но понякога, като на повечето хора, и на него му се дояжда нещо не дотам здравословно , например – италианска паста: „Вчера търсих в Гугъл и Ютюб различни начини за приготвяне на паста в микровълнова. Най-накрая намерих подходяща рецепта – наистина лесна за приготвяне, но кой да предположи, че на финала ще има такъв отвратителен вкус.

Вместо да експериментира с магии и отвари, като героя му в „Хари Потър“ Седрик Дигъри, бившата половинка на Кристен Стюарт решил да се изявява като топ готвач. Съставките в изисканото му блюдо включвали паста, корнфлейкс, доматен сос, италианско сирене, захар, които накрая покрил с алуминиево фолио, за да се образува коричка върху ястието. Но кулинарните опити в микровълновата за малко щяха да му струват много скъпо заради почти сигурния пожар от искрите, в резултата на реакцията между алуминиевото фолио и топлинните вълни. За щастие инцидентът бил избегнат навреме.

Робърт Патинсън със сигурност има голям актьорски талант, но занапред ще трябва да поработи повече върху готварските си умения, особено, ако реши един ден да участва в „Мастършеф“.