“The Batman”: Първи снимки и актьорски състав

Докато очакваме филма „The Batman“ да се появи на големия екран, режисьорът му Мат Рийвс сподели първите снимки на британския актьор Робърт Патисън с легендарния костюм.

 

Филмът, чиито първи снимки започнаха преди няколко седмици в Лондон,  се очаква да бъде по-тъмен и мистериозен от предшествениците си. Въпреки че финалът на продукцията е доста далече, Мат Рийвс не успя да се стърпи и сподели първите кадри на Робърт Патисън с обновения костюм на Черния рицар.

Макар че видеоклипът е по-кратък от минута, на него се вижда как новият Батман се появява с тъмен костюм с характерния символ върху гърдите му. Червеното осветление, което е използвано, напомня за  сериала „Деърдевил“ на Netflix. Колкото и кратки да са кадрите, те със сигурност запалват още повече нетърпението и любопитството на многобройните фенове по света. Видеото можете да видите от тук.

Другите, които ще си партнират с Робърт Патисън, са Зоуи Кравиц в ролята на Жената котка, Анди Съркис, който ще бъде верният иконом и приятел на Батман – Алфред, Колин Фарел и Пол Дано са злодеите Пингвина и Гатанката, Джефри Райт ще пази реда в Готъм като Комисар Гордън, а Джон Туртуро се превъплъщава в Кармин Фалконе, който също е враг на Батман, но и семеен приятел на Брус Уейн.

От ляво надясно: Зоуи Кравиц, Анди Съркис, Колин Фарел, Пол Дано, Джефри Райт и Джон Туртуро.

Световната премиера на лентата е обявена за 23 юни 2021 г., като за България все още няма официална дата и заглавие на филма.