Рич Форестър покорява Пловдив

Американският актьор и музикант Рон Мос – нашумял покрай ролята си на Рич Форестър в култовия и „вечен“ сериал „Дързост и красота“ – в най-скоро време ще посети България. Целта на визитата му е културна – концерт в Античния театър на Пловдив, където ще му акомпанира неговата приятелка и колежка Мария Елена Инфантино. Ето какво друго се знае до този момент:

 

Със сигурност по-старите поколения и тези, родени през 90-те години на миналия век, си спомнят добре сюжета на култовите американски телевизионни серии, тъй като бабите и дядовците ни са били тъй запленени от драмата, модата, лукса и любовта в тях, а и не само те, разбира се, а и зрителите по целия свят.

Оригиналният актьорски състав на „Дързост и красота“ през 1987 година.

Да припомним, че „Дързост и красота“ (The Bold and the Beautiful, B&B) започва своята одисея на 23-ти март 1987 г. и бързо печели сърцата на милиони хора по цялата земя. Историята му се развива в края на 80-те години около влиятелното семейство на моделиерите Ерик и Стефани Форестър и техните четири деца Торн, Кристън, Фелиша и Рич. Те живеят в Лос Анджелис, където са част от хайлайфа, а Ерик и Стефани са основатели на компанията „Форестър Криейшънс“. Започват най-различни драми – Рич разбира, че е син на Масимо Мароне, впоследствие Ерик се жени за Брук Лоуган, която му ражда още две деца: Рик и Бриджит, а враждата между Стефани и Брук расте с всеки изминал ден. На 4-ти януари 2019 г. е излъчен 8000-ят епизод на „Дързост и красота“, като снимките му продължават и до ден днешен.

А сега да разкажем и малко за самия Рон Мос.

Рон Мос с верния си инструмент.

Роден е на 4-ти март 1952 г. в Лос Анджелис, Калифорния. На 25-годишна възраст започва да играе в сериала, но след 25 години решава да се оттегли от продукцията, за да се концентрира повече върху музикалната си кариера. В интерес на истината, Рон я започва още в края на 70-те години, когато е член на групата Plаyеr и е основно басист и певец, а тя, на свой ред, се радва на множество успехи. Не само е много популярна, но и дори е подгряваща група на музиканти като Eрик Клептън и Littlе Rivеr Bаnd по време на техни гастроли. Има и два самостоятелно издадени студийни албума: I’m Your Man (2000) и Uncоvеrеd (2005). От бившата му жена Шари Шатък (ж. 1990-2002) му се раждат две дъщери: Крийсън и Калѝ; от 2009 г. е женен за американския фотомодел и актриса Девин Де Васкес.

А сега Рoн Мoc идвa в Бългaрия блaгoдaрeниe нa приятeлcтвoтo cи с Мaрия Eлeнa Инфaнтинo, която oт гoдини прaви уcпeшнa кaриeрa в Съединените щати и гacтрoлирa нa рaзлични мeждунaрoдни cцeни. Събитието ще се състои нa 2-ри септември в Античния театър на Пловдив.