Петък, 3 декември – Риск от прибързани действия и изблици на гняв

Днес разположението между Луната и Марс може да ви повлияе така, че да взимате прибързани решения, за които после да съжалявате.

Мнозина от вас могат да избухват гневно и да не се контролират. Важно е да броите до десет, преди да избълвате змиите и гущерите.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

За Овните този петък ще бъде особено динамичен – особено за онези от тях, които се занимават професионално с общуване – пиари, психолози, социални работници, психиатри, журналисти.

Срещите им с клиенти и пациенти ще ги накарат да се замислят по-дълбоко за смисъла от професията им и ще ги амбицират да станат по-добри.

Телците ще са гневни, тъй като лични интереси ще им отнемат много от продуктивното им време –  когато истински са се развихрили в професията си. Също така е вероятно да похарчат големи суми пари. Онези от тях, които планират да започнат бизнес, ще имат късмет, но все пак е препоръчително да внимават в какво инвестират.

Близнаците ще научат важни уроци как да се справят по-добре в работата си и веднага ще могат да започнат да ги прилагат. Днес от тях ще се изисква максимална концентрация и измисляне на сложни кодове.

Раците този петък ще се наслаждават на времето си, прекарано на работното си място. Ще искат да демонстрират своите таланти и умения. Времето е подходящо да започнат да работят по нови задачи.

Лъвовете непрекъснато ще обмислят как да направят по-уютен и функционален дома или офиса си. Вероятно ще постигнат създаването на някаква собствена дизайнерска линия. Препоръчително е да са особено внимателни кого ще наемат, за да им я изработи.

Девите ще предлагат различни решения, някои от които ще са изключително мъдри и полезни за бизнеса. Други ще бъдат отхвърлени и заради това е важно да не се разстройват. Добре е да са по-внимателни и да работят по график, за да изпълнят всичките си ангажименти в срок.

Везните ги очаква напрегнат ден. Важно е да презаредят батериите си и в началото, и в края на работния ден. Препоръчително е да приемат чужди съвети – те ще им помогнат да изплуват нагоре, когато имат чувството, че някой ги държи на дъното.

Скорпионите ще горят във всичко, с което се захванат. Но тяхната прибързаност може да им създаде проблеми. Трябва да анализират задълбочено всяко ново нещо, което искат да развиват в бизнеса си.

Стрелците ще се водят от принципа – „Спестеният лев е спечелен лев“. Няма да харчат импулсивно и това ще ги направи успешни на финансовия фронт.

Козирозите ще имат процъфтяващи бизнес отношения. По отношение на финансите обаче може да им се наложи точно в този ден да теглят заеми – препоръчително е да си изберат такъв погасителен план, че по-бързо да ги изплатят.

Водолеите, които се отдават под наем или продават недвижими имоти, ще имат успешен ден. Същото важи и за тези от тях, които продават или произвеждат кемпери.

Рибите ще си партнират отлично с колегите. В личния си живот ще се радват на подкрепата на близки и приятели. Могат обаче да имат някои финансови притеснения, чието отстраняване няма да зависи само от тях.