Петък, 24 юни – Презаредете батериите сред природата

Както вече стана ясно, от вчера, 23 юни, Венера е в Близнаци. Това ни прави ентусиазирани и весели, с отворено сърце и сетива към красотите в природата. Затова, ако търсите начин да презаредите батериите, се разходете сред природата.

Тъй като знакът Близнаци се управлява от Меркурий, планетата на интелекта, разума и логическите действия, днес ще ви върви особено в сферата на точните науки.

Днес, ако започвате нова бизнес инициатива, обмисляйте всички съществуващи възможности, а не реагирайте на първата оферта.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес запазете спокойствие – фактът, че сте в отпуска и не знаете как без вас колегите ви ще се справят със задачите си, не трябва да ви тревожи. Със сигурност нещо ще се обърка – но екипът бързо ще се справи с проблема и мобилизира. Имайте им повече доверие.

Телци, успехът в бизнеса ви днес ще е тясно обвързан със самочувствието ви. Облечете се така, че да се чувствате неотразими. Най-малкото се погрижете да изглеждате свежи и приятелски настроени.

Близнаци, не бързайте да взимате днес решения – оставете ги за по-нататък. Починете си, общувайте с интересни хора.

Раци, днес е чудесен ден за установяване на нови бизнес контакти. Не отказвайте протегнатата ръка на онези, които ви предлагат сътрудничество, дори и да не разбирате как точно бихте си взаимодействали с тях.

Лъвове, очертава се много вълнуващ ден. Ще трябва да държите реч пред влиятелни бизнесмени и политици. Подгответе се да демонстрирате най-силната си страна.

Деви, опитайте се да контролирате емоциите си. Порадите силните усещания има риск да започнете да страдате от главоболие.

Везни, днес работохолиците сред вас, е добре да забравят за проблемите в офиса и да заминат извън града, далеч от суматохата. Така ще си починат и после, заредени с нови сили, ще работят много по-ефективно.

Скорпиони, днес бъдете малко по-снизходителни към себе си и се поглезете с нещо вкусно – торта с еклери или сметанов сладолед. Не се обвинявайте, ако сте уморени и трудно се фокусирате.

Стрелци, ще имате успех ако осъществите контакти с адепти на алтернативните методи на лечение – като акупунктурата.  Но не пренебрегвайте съветите и на привържениците на традиционната медицина.

Козирози, инвестирайте в ново бизнес начинание, свързано с хранителен режим и диети. Открийте работеща формула за убиване чувството на силен глад.

Водолеи, вземете мерки да укрепите имунитета. Погрижете се за здравето си, за да не ви настигне някоя неприятна настинка.

Риби, днес, в края на деня, се възползвайте да пораздвижите мозъчните си клетки с пъзели, образователни игри или судоку. Това е най-добрият начин да забравите злободневните проблеми.