Хари Стайлс променя Gucci

Голяма промяна очаква италианската модна марка, след като творческият ѝ директор Алесандро Микеле лично покани прословутия британски певец да вземе нещата в негови ръце. Ето за какво става дума:

 

Отдавна е всеизвестно, че 28-годишният музикант се е превърнал в модна икона. Не само че британецът популяризира рокерския и типично английския стил на обличане, но през последните пет години все по-често се появява с тоалети, вдъхновени от модерния термин „джендъро флуедичен“ (хем мъжки, хем женски). Затова не е чудно, че Алесандро Микеле, творческият директор на Gucci, лично предлага на бившия член на One Direction да се присъедини към екипа.

Част от новата колекция Ha Ha Ha.

Той има невероятен усет към модата и е доста обсебен от дрехите. Обича да събира и да съхранява различни модни скици. Като нищо Хари може да бъде идеален стилист или дизайнер…“ – споделя италианецът пред американския журнал Women’s Wear Daily.

Съвместната им колекция носи името Ha Ha Ha („Ха Ха Ха“), образувана от първите букви на личните им имена, и представлява една наистина цветна и шарена феерия от платове и стилове. Част от нея вече бе представена по време на Миланската седмица на модата през февруари, въпреки че голямата изненада за тази колаборация бе пазена до последно. Очаквано е Ha Ha Ha да бъде достъпна за купувачите през този октомври.