Петък, 22 октомври – Воля за власт

Марс и Плутон, двете планети на енергията, силата и властта, днес са в квадрат – ъгълът между орбитите им е 90 градуса. Това разположение и ефектът от него ще продължи около пет дни. Инстинктите, силата и волята за власт, конфликтите между миналото и бъдещето ще се разгърнат в пълна степен.

Тези, които вече са се научили да се справят с тези сили, като съзнателно избягват спорове, могат да ги използват разумно и така имат шанс да се поздравят със сериозни успехи. В областта на спорта енергиите на двете планети могат да доведат до върхови постижения.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще разгърнат пълния си потенциал – ще дадат страхотни идеи и точни планове как те да бъдат реализирани. Те ще бъдат много полезни за работата им. Но въпреки това, могат да не получат заслуженото признание. Добре е да не губят дух, а да се научат да понасят и неуспехи, без да се разочароват.

Телците могат да имат тежки личностни конфликти, да проявят дори агресия. Има вероятност да загубят голяма сума пари заради грешки на свои близки. Добре е да проявят сдържаност в споровете си с роднини, братя и сестри. Ще получат неочаквана подкрепа от страна на бизнес партньорите си.

Близнаците ще изпълнят задачите си успешно и без никакви закъснения или препятствия. Това се дължи на факта, че преди това добре са си научили урока – подготвени са, планирали са си отделните стъпки по постигането на целта и са готови да го направят.

Плодовете на техния труд ще ги изпълни с радост и задоволство.

Раците ще са разкъсвани между крайностите – ту ще са в супер добро настроение, ту ще бъдат най-мрачните и отчаяни хора на планетата. Препоръчително е да намерят златната среда, защото в противен случай може да се окажат в сложни ситуации. Крайно време е да обърнат внимание на здравето си и на хранителния си режим. Имат нужда от промяна и трябва да я извършат съвсем съзнателно.

Лъвовете ще са доволни от чуждестранните си бизнес връзки. Очакват ги печалби отвън, които ще ги ентусиазират. Имат шансове да сключат много добри договори, благодарение на хора на високи властови позиции.

Девите е добре да избягват така нареченото черногледство по отношение на финансите. Очаква ги сериозно наследство (имущество и пари). Добре е да го инвестират в ново бизнес начинание с хора, на които имат доверие.

Везните ще вложат сериозна сума в поддържането на обществения си имидж. Но е препоръчително да избягват крайности, защото вместо адмирации ще станат жертва на „голямото си излагане“.

Везната Еминем като Дядо Коледа.

По отношение на бизнеса днес е добре да избягват да поемат сериозни рискове.

За Скорпионите е добре да избягват да взимат заеми от близки и роднини, тъй като после трудно ще ги връщат и това рискува приятелските им отношения. Ако полагат повече усилия, ще спечелят повече и няма да им се налага да изпадат в подобни неприятни ситуации.

На Стрелците ще им върви на пари. Ще са склонни да взимат екстравагантни финансови решения. Може да се почувстват изкушени да се отдадат и на спекулативни дейности. Добре е да внимават, защото колкото и голям късмет да имат, той не е с неограничени възможности.

За Козирозите е благоприятно време да си купят кола или недвижим имот. Възможно е да ги обвинят, че не знаят цената на парите. Дори и тези критикари да имат някакви основания, лесно ще намерите начин да използвате новите придобивки като малки „златни кокошчици“. Все пак не всеки има TVR SAGARIS, а тази кола е само за видеоклипове на супер хитове.

За Водолеите от финансова гледна точка денят ще е като езерце, пълно с монети. Ще имат желание да увеличат капиталите си, но за целта ще трябва да проведат нелек разговор с бизнес партньорите си, на които да предложат своето решение на проблема.

За Рибите денят е благоприятен за развиване на благотворителна дейност. Освен това ако някой техен близък се обърне към тях за заем, няма да го разочароват. Когато им го върне, ще се чувстват големи спестовници и ще са доволни от постъпката си.