Отказват дарение от сестрата на Бритни Спиърс – Джейми Лин

От организация, предлагаща грижи за хора с различни наркотични зависимости, отказаха предложението на Джейми Лин Спиърс да им дари приходите от новата си книга. Ето още подробности около този странен отказ.

 

През октомври Джейми Лин Спиърс публикува в Instagram информация за новата си книга. Тя е озаглавена Things I Should Have Said („Неща, които трябваше да кажа“).

Джейми Лин Спиърс.

Знам, че все още имам много да се уча, но чувствам, че приключвайки тази книга, завърших тази дълга 30-годишна глава от живота си. Надявам се тя да помогне на всеки, който е забравил колко е ценен всъщност; на всеки, който е загубил гласа си; на всеки, който се опитва да прекъсне някакъв нездравословен цикъл в живота си.“ – пише Спиърс и продължава.

Ето защо съм изключително щастлива да съобщя, че част от приходите от моята книга ще отидат за @thisismybrave, защото знам колко страшно може да бъде да споделяш личните си битки. Особено ако не се чувстваш на безопасно място и не чувстваш, че имаш подкрепата на хора професионалисти – хора, които вършат невероятна работа, за да те подкрепят и насърчават в онези мигове, когато проявяваш невероятна смелост да споделиш най-съкровените си тайни.“ – добавя Джейми Лин Спиърс, която е близо десет години по-малка от сестра си.

Двете сестри.

Нейният коментар обаче изобщо не се хареса на поддръжниците и феновете на по-голямата сестра. Те не вярват, че Джейми Спиърс е подкрепяла достатъчно Бритни Спиърс в трудните периоди, които е преживявала.

От Тhisismybrave написаха в своя профил в Instagram: „Чухме посланието и решихме да реагираме. Дълбоко съжаляваме, ако по някакъв начин ще засегнем някого. Но ние отказваме дарението – предстоящата книга на Джейми Лин Спиърс“.

Припомняме, че още през юли Бритни Спиърс разкритикува сестра си, че описва нейни преживявания. По друг повод тя коментира:

Джейми Лин Спиърс със сестра си на млади години.

Не ми хареса, че сестра ми се появи по време на шоу, на което се раздаваха награди, и изпълни ремикси на МОИТЕ ПЕСНИ!!!!!“ – разсърди се Бритни.

От своя страна по-малката Спиърс коментира в социалните мрежи: „Може би не подкрепих сестра си по начина, по който обществеността би искала да го направя – с хаштаг на публична платформа, но мога да ви уверя, че съм подкрепяла сестра си много преди да има хаштаг и ще я подкрепям дълго след това“.