Най-накрая възмездие за Джони Деп

След толкова много нерви, кавги и съдебни дела, бившата съпруга на Джони Деп също се превръща в персона нон грата в Холивуд. Ето за какво иде реч:

 

Както неотдавна писахме, верните фенове на Джони Деп бяха стартирали петиция, с която целяха да отстранят актрисата от предстоящия филм „Аквамен 2“. Там Амбър играе ролята на принцеса Мера – възлюбената на супергероя Аквамен.

За има-няма седмица, петицията им събра над 3 млн. подписа, с които тя се превърна в една от най-популярните на всички времена в www.change.org . Сега – след силния натиск от страна на лоялните почитатели на карибския пират, който изгуби ролята си на черния магьосник Гелерт Гринделвалд от вселената на Хари Потър – от Warner Bros. решиха значително да отрежат екранното присъствие на 36-годишната американка във втората част на „Аквамен“. Очаква се тя да се появи за най-много десетина минути. И макар Амбър все още да има някакво участие във визуалния разказ, за радетелите на справедливост това е голяма победа.

Любопитно е да се спомене, че докато все още тече настоящото съдебно дело между бившата звездна двойка в град Феърфакс, щата Вирджиния, на няколко пъти Амбър бе хваната в лъжа. Докато американката си мисли, че камерите са изключени и не гледат в нейна посока, „жертвата“ безпроблемно се шегува и усмихва с нейни познати. Но веднага щом се усети, че е наблюдавана или снимана – усмивката ѝ мигновено посърва, а гримасата се появява на лицето ѝ. Оказва се, че Амбър Хърд също е нанасяла физически и психически тормоз над Деп. Със сигурност и на богинята на правосъдието Темида вече не ѝ е много лесно…