Амбър Хърд е загазила

Тъмни облаци са надвиснали над главата на бившата съпруга на Джони Деп. Ето за какво става дума:

 

 

По всичко изглежда, че семейната война между бившите съпрузи Джони Деп и Амбър Хърд скоро няма да приключи. Докато в момента все още тече делото в град Феърфакс, щата Вирджиния, както вече писахме, верните фенове на карибския пират са приготвили сладко отмъщение за бившата му възлюбена.

Амбър Хърд и Джони Деп.

Онлайн петиция, свързана с окончателното отстраняване на Амбър Хърд от предстоящия филм “Аквамен 2”, вече събра над 2 млн. подписа. Стартирана в края на 2019 г., тя набира огромна популярност в последно време – още повече след като 58-годишният актьор загуби делото срещу британския таблоид The Sun, което му костваше и ролята във филмовата поредица „Фантастични животни“. Разбира се, лоялните почитатели на труда на Дж.К.Роулинг и Джони Деп просто нямаше как да оставят 36-годишната актриса да се измъкне безнаказано…

Мъжете – също както жените – стават жертви на домашно насилие. Това трябва да бъде разбрано и трябва да се предприемат действия към насилниците. Направете правилното нещо и махнете Амбър Хърд от “Аквамен 2.” – гласи апелът от петицията.

Амбър в ролята на принцеса Мера.

Наред с това разгневените лица твърдят, че Хърд не трябва да има нито възможност да работи, нито да получава хонорар заради безобразните ѝ действия, както се случва с повечето мъже, които са обвинени в подобно насилие и тормоз. Да припомним, че в американския фентъзи филм „Аквемен“ на „Ди Си Комикс“ от 2018-а Амбър Хърд изпълнява ролята на принцеса Мера – възлюбената на супергероя Аквамен. Някои потребители на Twitter, като @Bosslogic, даже предлагат английската актриса Емилия Кларк да замени американската си колежка в предстоящото второ заглавие на визуалния разказ, очаквано да излезе догодина.

Впрочем, освен за “Аквамен”, в change.org тече и друга петиция срещу холивудската звезда, касаеща работата ѝ като говорител на L’Oreal.