Четвъртък, 5 май – Ден за необичайни, но полезни идеи

Днес се наблюдава съвпад между Слънцето и Уран, което означава, че ъгълът между орбитите им е по-малък от 12 градуса. Това явление ще има влияние върху вас в продължение на два, до три дни. То ще се изрази в готовност да поемате рискове или във вътрешна необходимост да вдигате бунтове.

Могат да ви хрумнат и необичайни идеи, които ще се окажат много полезни. В същото време взаимодействието между Слънцето и Уран може да ви направи нервни, но и особено привлекателни, за да създадете романтични връзки, които обаче ще са краткотрайни.

Ето защо е по-добре да запазите спокойствие и да избягвате стреса, доколкото е възможно.

Успех ще имат онези от вас, които следват древния философски принцип: „Животът не може да се удължи, може само да се задълбочи“.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес помислете какво впечатление оставяте във вашите бизнес партньори – така ще се предпазите от неуместни забележки по техен адрес. Хубаво е, човек да е убеден в правотата си, но тъкмо днес има риск да не забележите, че не винаги сте прави.

Телци, през последните дни работихте доста усилено и сега нямате търпение да направите скъпа покупка с полученото заслужено възнаграждение. Не бързайте с харчовете – внимавайте за измами.

Близнаци, точно днес се откажете да давате идеи на бизнес партньорите си. Уморени сте, обезсърчени сте, очевидно е, че нямате особено желание за работа – не правете грешката да предлагате неефективни идеи, които могат дори да навредят на общия бизнес.

Раци, днес се постарайте да разберете какъв точно резултат се очаква от изпълнението на задачите ви. Те са изключително сложни – не че бизнесмен от класа като вас, няма да се справи, но и най-малката неяснота допълнително ще ви затрудни и то напълно излишно.

Лъвове, ако работите в сферата на търговията, днес е вашият ден! Ще спечелите нови клиенти и големи печалби. Излишно е да ви казваме, че тъкмо днес не трябва да си взимате отпуска.

 

Деви, опитайте се да изпитате удоволствие от работата си – това настроение ще се предаде на бизнес партньорите ви и ще е от голяма полза за професионалното ви израстване.

Везни, днес работата сериозно ще ви попречи на личния живот. Предварително предупредете близките си и в близките дни им отделете поне няколко часа.

Скорпиони, спрете да правите от мухата – слон. Вашето положение е много по-благоприятно от това на 90 процента от населението по света. Ако не вярвате – погледнете статистиката и тя ще разсее тежките ви мисли.

Стрелци, днес всеки опит бизнес партньорите да ви помогнат, рискува да ви изхвърли зад борда. Ясно обяснете, че нямате нужда от помощ – в противен случай резултатите наистина могат да бъдат катастрофални за вас.

Козирози, днес ще имате важна бизнес среща, за която предварително не сте знаели. Запазете самообладание – колкото и да сте нервни, тя ще премине изненадващо добре за вас. Достатъчно е само да имате повече увереност и вяра в себе си.

Водолеи, днес не се карайте с колегите си. Направете всичко възможно, за да запазите крехкия баланс  в отношенията си – хармонията помежду ви е по-важна от всякога, за да преодолеете трудностите, в които се намирате.

Риби, крайните срокове неумолимо наближават, а вие все още не виждате финалната права. Не се отчайвайте – фокусирайте се – днес сте в състояние да направите и невъзможни за вас неща.