Меган и Хари рушат традиция след традиция

Въпреки че са част от вековна институция с безброй ритуали и обичаи, принц Хари и Меган Маркъл не се страхуват да нарушат традициите. Херцогът и херцогинята от Съсекс отказват да дават каквито и да било подробности за тяхното бебе.

Меган Маркъл ще наруши продължила четири десетилетия традиция, като не роди в лондонска болница, в която са се появили на бял свят много кралски бебета, включително съпругът й принц Хари. Бившата холивудска актриса обаче е решила да не ражда в частното крило „Линдо“ на болницата „Сейнт Мери“, която от 1977 г. се ползва с благоразположението на кралското семейство. Тридесет и седем годишната Меган е предпочела болница, която се намира по-близо до новия им дом в Уиндзор.

Дори е под въпрос дали ще има фотосесия с новороденото кралско бебе извън болницата. Меган Маркъл най-вероятно няма да представи новия член на кралското семейство на медиите пред болницата. За първи път това направи лейди Даяна, която гордо представи на медиите и двете си деца – Уилям и Хари, след раждането им. Съпругата на Уилям – Кейт не наруши тази традиция и също се появи пред болничното крило „Линдо“ след раждането и на трите си деца, за да отпразнува радостта си с целия свят.

За Хари и Меган това ще е първо дете и появата му на бял свят се очаква всеки момент. От Бъкингамския дворец не са оповестявали официалната дата, предвидена за раждане на детето, но се предполага, че то ще се случи в близките седмици.