Медиите съобщават за втора бременност на Меган Маркъл

Принц Хари и Меган Маркъл отдавна признаха, че освен единствения си наследник, малчуганът Арчи, биха искали да имат още едно дете. И дори не едно. В същото време странното поведение на херцогинята на Съсекс напоследък кара британците да я подозират във втора бременност.

 

Официално Маркъл все още не е обявила радостната новина, но много факти подсказват, че времето, когато семейството на принц Хари ще се увеличи с още един член, не е толкова далеч.

Неотдавна британския таблоид Star публикува статия със заглавие „Меган е бременна в шестия месец“. В публикацията се говори за напредналата бременност на Маркъл и за факта, че много скоро съпрузите ще информират феновете и роднините си за предстоящото щастливо събитие. В случая изданието се позовава на данни от източник, близък до обкръжението на херцозите на Съсекс.

Новината за бременността на Маркъл беше потвърдена от съдията, който водеше делото на херцогинята в конфликта и с британското издание The Mail. Известно е, че следващото съдебно заседание по този спор бе отложено с шест месеца, но причината за това голямо забавяне не бе съобщена. Затова запознати предполагат, че именно бременността на Маркъл е причината за решението на съдията, което косвено потвърждава този слух.

Съобщава се още, че този път Меган ще дари съпруга си с момиче. В интерес на истината напоследък херцогинята наистина започна да предпочита дрехите с по-свободни силуети от своя гардероб и все по-често отказва срещи лице в лице в полза на видеоконференциите.

Слуховете за бременността на херцогинята на Съсекс бяха подхранени от един от най-новите видеоклипове на двойка, където Меган непрекъснато  държи ръцете си върху корема си. А той, както отбелязват потребителите на социалните медии, става все по-закръглен.