Линдзи Лоън е вече госпожа

Преди броени дни скандалната американска актриса също застана пред олтара.

 

 

В интерес на истината, още миналата година на 28-ми ноември Линдзи обяви, че е сгодена за финансиста Бадер Шамас. Ала новината все пак бе голяма изненада за тези, които следят червенокосата звезда в социалните мрежи. Причината се крие в това, че 36-годишната актриса не споделя много относно личния си живот.

Линдзи Лоън.

По данни на Page Six, решението на Линдзи за венчавката било спонтанно – няколко часа преди 36-ия ѝ рожден ден. Наред с това се знае, че церемонията била в много тесен кръг. Любопитно е да се спомене, че това е първият брак на червенокосата хубавица.

Аз съм най-щастливата жена в света. Ти ме намери и знаеше, че исках да намеря и щастието, и Божията благодат. Направо не мога да повярвам, че си мой съпруг. Ти си моят живот. Всички жени би трябвало да се чувстват по този невероятен начин.“ – споделя звездата от „Капан за родители“ в личния си Instagram профил.

Щастливото младо семейство.

Съпругът на Линдзи в момента работи в дубайския клон на Credit Suisse като асистент вице-президент. Бадер също така има и диплома по машинно инженерство от Университета на Южна Флорида и бакалавърска степен по финанси от Колежа по бизнес „Сайкс“. Допълнително се знае, че е от арабски произход.