Ким Кардашиян официално е свободна

Ким Кардашиян – прословутата американка от арменски произход най-накрая успя да каже „сбогом“ на Кание Уест. Ето за какво става дума:

 

След множество драми и брачни проблеми, за които вече писахме, дъщерята на Крис Дженър и Робърт Кардашиян най-сетне оповести в социалните мрежи за връзката си с американския комик и актьор Пийт Дейвидсън.

Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън.

В интерес на истината, 41-годишната майка на Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм излиза с 28-годишния си сънародник още от ноември 2021-а, но чакаше законно да бъде разведена с вече бившия си съпруг – рапъра Кание Уест, за да започне да качва снимки с новия си възлюбен. И макар бракът им да бе анулиран още на 2-ри март, Кимбърли, както е цялото първо име на звездата, започна да публикува първите си снимки с Пийт едва преди броени дни.

Първата официална снимка на Ким и Пийт.

От доста време насам Ким се смяташе за необвързана. Най-сетне тя се чувства наистина щастлива, че пред закона е вече официално свободна жена. Вече не поглежда назад и иска всичко около развода ѝ да бъде окончателно“ – разказа неотдавна близък до семейството източник пред списание People.

„Вече се чувства много добре. Децата ѝ също обожават Пийт. За нея вече няма друг мъж и гледа да прекарва най-хубавите си моменти именно с него“ – допълва източникът.

Вече бившето семейство Уест.

Любопитно е да се спомене, че докато цялото семейство на Ким одобрява и харесва новия ѝ любим, то явно Кание Уест все още не може да прежали бившата си вече съпруга… Афроамериканецът се опита да накара Пийт да изтрие Instagram профила си, обиждайки го с всевъзможни груби думи и разпространявайки отвратителни клевети по негов адрес. Но плановете му, уви, удариха на камък.