Вторник, 15 март – Изгодни условия за развитие

Днес разположението на Луната спрямо Слънцето е такова, че може да очаквате благоприятно развитие на отношенията ви с колегите, подчинените и шефовете.

Може да въвлечете хората около вас в постигането на определена цел. Може да разчитате на техните съвети – те ще са на място и напълно безкористни.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес не вярвайте, ако ви кажат, че не можете да носите две дини под мишница.

Това, което предварително сте планирали, със сигурност ще успеете и да завършите. Това се нарича професионализъм, но вие продължавайте да се развивате и усъвършенствате!

Телци, чувствайте се свободни да започнете нови проекти, да инвестирате в развитието на най-новите си продукти, да въвеждате нови услуги  – каквото и да стартирате, ще подобрите финансовото си състояние. Не се страхувайте от експерименти, защото, както гласи една мъдра френска поговорка – „Който не рискува, не пие шампанско“.

Близнаци, подгответе се психически – днес може върху вас да се изсипе градушка от незаслужени упреци. Изглежда, че съдбата все по-често тества силите ви. Все пак, макар и да имате немалко неприятности, има една утешителна новина – вашите приятели ще ви се притекат на помощ и ще ви подкрепят!

Раци, днес е подходящ ден да демонстрирате на колегите и клиентите си своя уникален вкус и стил. Опитайте се да пренесете естетическите си разбирания и в бизнеса. Малко творчески подход би превърнал и най-баналната ви инициатива в перлата в короната на вашата дейност!

Лъвове, днес ще ви се наложи да приложите всичките си познания по психология, маркетинг и мениджмънт, за да излезете от заплетена ситуация. Усилията ви ще бъдат оценени подобаващо.

Деви, днес е добре да инвестирате в преквалификацията на екипа си – заложете на хората, с които работите – ако те са сред най-добрите специалисти в своята област, на вас няма да ви остане нищо друго освен да печелите.

Везни, днес е подходящо време да обсъдите всички детайли на новия си проект с прекия си началник. Той ще ви даде нови идеи, които може и да не изглеждат брилянтни, но ще ви донесат невероятни ползи.

Скорпиони, днес не се заседявайте твърде дълго пред компютъра дори и ако работата ви е пряко свързана с това чудо на технологиите. По-добре прекарайте деня си в четене на документи на хартия и в професионални разговори с колеги на по чаша чай или кафе. Така работата ви ще бъде по-плодотворна.

Стрелци, днес неочаквана среща ще повлияе значително на кариерата ви. Ако се вслушате в съветите, които ще ви дадат, ви предстои вълнуващо изкачване на кариерната стълбица.

Козирози, днес се опитайте да не се поддавате на чувството на завист, когато разберете, че ваш близък приятел печели много повече от вас, а далеч не полага толкова усилия като вашите. Всъщност, той най-вероятно доста е преувеличил истината.

Водолеи, ако изпитвате финансови затруднения, днес най-накрая ситуацията ще започне да се променя. Наближава заветното и дългоочаквано изплащане на сума, която се бави от доста време насам.

Риби, днес ще сте в центъра на общественото внимание. Ще ви поверят организацията на важно събитие – това ще ви вдъхнови и зареди с огромно количество енергия.