Клатушкащият се брак на Ким Кардашиян и Кание Уест

Кимбърли Кардашиян и Кание Уест са навярно една от най-влиятелните двойки в света, но не всичко между тях върви „по мед и масло“. Ето какво се случва със съпрузите напоследък.

 

Отиващата си година бе доста бурна за Ким и Кание – президентската кампания на афроамериканеца, биполярната му криза, притесненията покрай коронавируса, апелите на телевизионната звезда в подкрепа на Армения…

Семейството с четирите си деца: Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм.

За да преодолеят изпитанията, изправили се пред тях, към края на август съпрузите заминаха на ваканция, надявайки се, че по този начин ще успеят да изгладят отношенията помежду си. Макар че разводът все пак се размина, не всичко е розово между 40-годишната звезда и 43-годишния рапър.

По данни на списание People, двойката е все още заедно, но „живее разделена“ от много месеци насам: „Ким има своите проекти и работа, а Кание – неговите. Съвместният им живот не се припокрива много.“

Сватбата на Ким и Кание, състояла се на 24-ти май 2014 г. във Форте ди Белведере, Флоренция, Италия.

Ким изглежда много щастлива и концентрирана върху задачите си. Наистина смята, че може да промени много неща. Това е нейната страст. Семейството ѝ се гордее много с нея.“ – допълва източникът пред списанието, наблягайки върху факта, че реалити звездата върви по стъпките на баща си Робърт Кардашиян, следвайки право.

Да припомним, че родителят ѝ бе сред най-добрите адвокати в Съединените американски щати. През 1995 г. спечели огромна известност, след като защитава прочутия футболист и актьор О’Джей Симпсън – обвинен в двойно убийство. Въпреки многобройните улики, Робърт Кардашиян успя да спаси приятеля си от решетките.

Отляво: Холограмата на Робърт Кардашиян, отдясно: Кимбърли с баща си.

И така шест години след сватбата и раждането на четирите им деца (Норт, Сейнт, Чикаго, Псалм), връзката на Ким Карашиян и Кание Уест изглежда доста близко до разпад, но музикантът все още се опитва да я спаси. За 40-годишнината на съпругата си Кание ѝ подари холограма на скъпия ѝ баща, напуснал този свят преди 17 години.