Иванка Тръмп е новата муза на HBO

Влиятелната американска фамилия е не само непрекъснато одумвана, но и не спира да вдъхновява света на седмото изкуство за най-различни проекти. В този ред на мисли преди броени дни се разбра, че второто дете на Доналд Тръмп е новата муза на популярната американска телевизионна мрежа HBO. Разказваме ви какво ще представлява бъдещият проект, вдъхновен от самата Иванка Тръмп.

 

По данни на уебсайта Collider става дума за адаптация на излъчвания миналото лято подкаст Tabloid : The Making of Ivanka Trump – дело на New York Magazine и Luminary Media. Дванадесетте епизода запознават слушателя с ранните години на дъщерята на Доналд Тръмп и Ивана Зелничкова. Нечувани досега интервюта и изповеди на различни членове на актуалното президентско семейство – всичко това бе събрано и оформено от талантливата журналистка Ванеса Григориадис.

Макар че сериалът все още е в начален стадий, сюжетът му е вече ясен. Също като въпросния подкаст, зрителите ще се запознаят по-отблизо с биографията на Иванка Тръмп: от детството ѝ през 80-те години на ХХ в., през развода на родителите ѝ през 1992 г., до идването на баща ѝ в Белия дом през 2017 година. До този момент се знае, че самата Ванеса Григориадис ще бъде режисьор на телевизионните серии; интересно е коя актриса ще бъде най-подходяща за ролята на 38-годишната бизнесдама.

Младата Иванка с баща си и майка си.

Както вече споменахме, това далеч не е първият визуален проект, посветен на влиятелното семейство. На 27-ми септември, няколко месеца преди предстоящите президентски избори, ще стартира минисериалът The Comey Rule (Правилото на Коми). Той е адаптация по книгата на бившия директор на ФБР Джеймс Коми A Higher Loyalty : Truth, Lies and Leadership, разказваща за взаимоотношенията между бившия шеф и сегашния американски президент.

Отляво: Джеф Даниълс в ролята на Джеймс Коми, отдясно: Брендан Глийсън в ролята на Доналд Тръмп.

В главните роли ще видим Брендан Глийсън („Хари Потър“, „Троя“, „Небесно царство“) като Доналд Тръмп и Джеф Даниълс („От глупав по-глупав“, „Часовете“, „Марсианецът“) в образа на Джеймс Коми. Оттук можете да видите и трейлъра – https://www.youtube.com/watch?v=Dc8XsWQMcs8 .