Холивуд: Една сватба и още едно новородено бебе

Тази година радостните новини в Холивуд сякаш нямат спирачки. Напук на коронавируса още една звездна двойка приветства първородната си рожба, а друга се венча на тайна церемония. Ето за какво става дума:

 

Джиджи Хадид и Зейн Малик

Както вече писахме – https://special.bg/dzhidzhi-hadid-i-zeyn-malik-v-roditeli/ , една от най-известните двойки в света очакваше с нетърпение раждането на първото си дете. Новината бе потвърдена от майка на Джиджи – Йоланда Хадид – след като папараците и мистериозен източник разкриха строго пазената тайна. Така че едва ли имаше някакъв смисъл младото семейство да продължава да отрича новината, а преди няколко дни родителите лично споделиха щастливата вест.

Нашата малка дъщеричка е тук, здрава и великолепна. Наистина изпитвам затруднение да намеря най-подходящите думи, за да опиша това, което в момента чувствам. Любовта, която изпитвам към това малко човешко същество, е извън моето разбиране. Благодарен съм, че ще се запозная с нея, горд, че е моя дъщеря и признателен за живота, който ни очаква заедно.“ – гласи туитът на щастливия татко, към който бе прикачил и черно-бяла фотография как дъщеричката му държи татуираната му длан.

Гордата майка също не пропусна шанса си, за да информира света за случилото се. Нейната снимка – имитираща тази на половинката ѝ, обаче, бе качена в официалния ѝ профил в социалната мрежа Instagram: „Нашата дъщеря се присъедини към нас в този край на земното кълбо, този уикенд, и вече променя нашия свят из основи. Толкова съм влюбена.“.

До този момент все още не се знае какво е цялото име и коя е точната дата на раждане на отрочето им.

Ема Стоун и Дейв Маккари

Тридесет и една годишната актриса и 35-годишният режисьор на скечове са вече официално съпруг и съпруга. След тригодишна връзка (първата за Дейв и втората за Ема), миналата година американецът най-сетне се престраши да поиска ръката на възлюбената си, доказвайки го чрез пост в социалната мрежа Instagram, както вече ви разказахме – https://special.bg/i-ema-stoun-shte-slozhi-svatben-voal/ .

Как, обаче, се разбра за щастливото събитие, след като влюбената двойка доста внимава да не споделя много-много за личния си живот? Отговорът – благодарение на упоритостта на папараците.

Неотдавна двамата бяха забелязани да се разхождат щастливо, хванати ръка за ръка, из лосанджелиските улици. Върху пръста на всеки от тях блестеше по една златна халка – напълно идентична с другата, а по-късно новината бе потвърдена от американския уебсайт Page Six. Първоначално брачната церемония на Дейв Маккари и Ема Стоун трябваше да се състои през март, но заради пандемията от COVID-19, бе отложена, подобно на много други.

Да припомним, че тази година на Ед Шийрън и Шери Сийборн, Кейти Пери и Орландо Блум, Крис Прат и Катрин Шварценегер и Джърд Лоу и Филипа Коен също им се родиха наследници, а някои звезди, като Ники Минаж, тепърва ще стават родители.