Ники Минаж ще става майка

Преди няколко дни екстравагантната певица най-сетне обяви радостната новина, че е бременна. Ето какво друго се знае до този момент:

 

 

От няколко седмици насам феновете на талантливата рапърка не спираха да се чудят дали идолът им не премълчава нещо. Причината е, че напоследък Oника Таня Мараж, както е истинското име на звездата, не само изглеждаше видимо наедряла – особено в областта на корема, но и инстинктивно го закриваше. Впоследствие се оказа, че предполагаемата ѝ бременност е истинска.

В профила си в социалната мрежа Instagram Ники Минаж качи няколко фотографии, на които ясно се вижда, че е в напреднала бременност. Музиканката и този път не изневери на стила си – на всяка от снимките носи различна перука и шарени, екстравагантни дрехи, като в същото време придържа наедрелия си корем: „Любов. Брак. Бебешка количка. Преливам от нетърпение и благодарност. Благодаря на всички за хубавите ви пожелания.“ – гласи посланието под една от тях.

Но кой е бащата на бебето?

Това е 42-годшиният афроамериканец Кенет Пети, приятел от детството на Ники Минаж. Припомняме, че преди това носителката на множество престижни музикални награди излизаше с колегите си Сафари Самюелс и Мик Мил, преди да започне връзка с Кенет в края на 2018-а. Почти след една година тя успя да сюрприза почитателите си като публикува видео в Instagram, в което се виждат различни обекти с думите „булка“, „младоженец“, „Мистър“ и „Мисис“, придружено от текста „ Onika Tanya Maraj-Petty 10•21•19“ – ясно доказателство, че хубавицата вече се е врекла във вярност на половинката си.

Когато имате някой, когото чувствате като ваша сродна душа или който ви разбира, това просто ви кара да се чувствате все едно сте на върха на света.“ – сподели певицата преди месец пред списание People.

Полът на наследника на двойката все още е неизвестен, както за кога е изчислен терминът на изпълнителката на „Va Va Voom“.

Но това не е първата бременност на звездата. Когато е само на 15 години, тя забременява от тогавашното си гадже Арон, но ѝ се налага да абортира. Това, разбира се, я белязва за цял живот: „Детето трябваше да се казва Кая и сега щеше да е на 16 години. Някои жени са благословени да станат майки когато са съвсем млади. Аз, обаче, не бях готова и мислех единствено за професионалната си реализация. Вярвам, че щях да бъда перфектен родител. Винаги съм искала да стана майка и знам, че един ден това ще се случи.“ – разказа неотдавна рапърката пред Rolling Stone.

Така или иначе Ники Минаж отдавна се е наредила сред най-добре платените певици на планетата и е професионално реализирана, така че вече може изцяло да се посвети на новосъздаденото си семейство. Няма съмнение, че и бъдещата им рожба с Кенет Пети ще бъде много обичана.