И Ема Стоун ще сложи сватбен воал

Една от най-желаните актриси в Холивуд е на път да се сгоди. Кой е нейният избраник и какво се знае за щастливата двойка?

 

Преди броени дни американският комик, писател и филмов режисьор Дейв Маккари сподели много интересна публикация в Instagram профила си. На снимката се виждат той, неговата приятелка – известната Ема Стоун, с която са двойка от две години, и … годежен пръстен? Единсвеният надпис под изображението е емотикона на две сърца, което развихри  въображението на феновете да работи на пълни обороти. Впрочем, след като много техни колеги и познати са коментирали снимката с пожелания, това затвърждава още повече новината, че са сгодени. Все още нищо не се знае за сватба.

Разликата между двамата актьори е едва 3 години като за него това е първа официална връзка, а за нея – втора (от 2010-а до 2015-а излиза с актьора Андрю Гарфийлд), но и за двамата това евентуално ще бъде първи брак. Ема Стоун е известна с филмите „Невероятният Спайдър-Мен“ (2012), „La La Land“ (2016) и „Фаворитката“ (2018), а Дейв Маккари с „Мечокът Бригсби“ (2017) и вечерното шоу „Сатърдей Найт Лайв“.

Догодина в Холивуд ще забият и още много сватбени камбани. Друга дългоочаквана сватба е тази между британския актьор Орландо Блум и американската певица Кейти Пери.

Орландо бе женен за австралийския модел Миранда Кер (2010-2013), с която имат син, а Кейти Пери за английския актьор Ръсел Бранд (2010-2012), но и двамата нямат наследници. Орландо и Кейти са сгодени от февруари 2019-а, а сватбата трябваше да се състои през този декември. Тя бе отложена заради смяна на мястото на сватбената церемония. Засега е известно, че ще има две тържества: едно грандиозно и едно в тесен семеен кръг. И двете страни желаят да имат деца, така че в най-скоро време може да очакваме друга щастлива новина.