Rolling in Love By KILIAN празнува любовта

А сега едно тотално прекрачване на границите и душевна въртележка, ROLLING IN LOVE празнува любовта като най-крайната зависимост – основна тема за KILIAN още от създаването на бранда преди 10 години.

 

 

ROLLING IN LOVE е musc de peau, мускусен аромат улавящ усещането за това чувство на влюбване – толкова силно, че е почти като влязло под кожата. Завладяващ, интоксикиращ аромат, който естествено попада под едно от четирите обонятелни семейства, определени от създателя и криейтив директор на компанията Kilian Hennessy и неговия уникален подход към създаването на аромати: THE NARCOTICS.

Работейки с парфюмериста Pascal Gaurin, Kilian Hennessy поема изцяло нова посока с тази бленда, като променя своя ароматен подход. ROLLING IN LOVE е по-директен и по-малко разностранен от предишните му аромати – почти „едноцветен“ във фокусираното представяне на една единствена емоция.

ROLLING IN LOVE незабавно обгръща любовниците в интимен пашкул с нотки на амбрет абсолю и бадемово мляко. Изпълваща, обезоръжаваща и подлудяваща сърцевина от конкрет от ирис и акорд от фрезия обръщат усещанията до екстаз. Абсолю от зрънца тонка, чист екстракт от ванилия и капка абсолю от тубероза обгръщат кожата с незабравим отпечатък на мускус, който се преплита с по-сладки нокти без начало и без край. ROLLING IN LOVE определено стига надълбоко.

За да изрази тази страст, ROLLING IN LOVE дебютира ново цветово решение сред култовите флакони на KILIAN – зашеметяващо червено със златни акценти. Знаковият мотив на Ахилесовия Щит краси страните му подчертавайки изконната вяра на Kilian Hennessy за защитните сили на парфюма.

Любовта е един силен наркотик

И е просто най-добрият такъв: безплатен, променящ живота и невероятно силен. И въпреки че нищо не е по-добро от оригинала, ROLLING IN LOVE се доближава максимално до това лудo изживяване на любовта.