Гал Гадот – новият шпионин на Netflix

Неотдавна се разбра, че даровитата израелска актриса, която заблестя с ролята си в блокбъстъра „Жената-чудо 1984“, скоро ще се превъплъти в изцяло нов и различен персонаж. Heart of Stone („Каменно сърце“) е името на лентата на Netflix, която фактически ще бъде комбинация между „Джеймс Бонд“ и „Мисията невъзможна“. Eто какво друго се знае за бъдещата шпионска задача на 35-годишната актриса:

 

По всичко изглежда, че американската компания за стримийнг Netflix е вдъхновена от успехите на сагата за легендарния британски таен агент 007. Още повече, че в последния филм с участието на Даниъл Крейг – „Смъртта може да почака“, който трябва да излезе по кината на 2 април тази година, се забелязва силно феминистко влияние. В лентата ще видим и чернокожата британска актриса Лашана Линч, чиято героиня Номи е бъдещето протеже на Джеймс Бонд, както вече списание „Banker Special“ писа – https://special.bg/dzheyms-bond-v-smartta-naistina-mozhe-da-potchaka/ .

За Netflix идеята за силна, красива и интелигентна главна героиня – готова да срита нечий задник – има голям потенциал да увеличи успехите на американския бранд. Затова не е за чудене, че компанията се е спряла именно на екранната Жена-чудо, и по данни на медията Deadline, вече притежава правата върху Heart of Stone, чиято продуцентска компания е Skydance Media.

Гал Гадот в ролята на Жената-чудо.

Както споменахме, пълнометражният филм ще съчетава елементи от „Джеймс Бонд“ и „Мисията невъзможна“, а красивата Гал Гадот ще допринесе за още по-големия успех на кинематографската творба, превръщайки Heart of Stone в нов шедьовър. Очаква се, впрочем, че кинолентата ще сложи началото на нова сага в света на седмото изкуство.

Отляво: Гал Гадот в „Червено известие“, отдясно: Гал Гадот се превъплъщава в ролята на Линет Риджуей в „Смърт край Нил“.

Любопитно е да се спомене, че тази година ще бъдат лансирани още няколко визуални разказа с участието на талантливата актриса. Това са „Червено известие“ (Red Notice) със Скалата и Райън Рейнолдс по Netflix и поредната адаптация на известната книга на Агата Кристи „Смърт край Нил“ (по кината от 17-ти септември). Гал Гадот ще бъде и новата царица Клеопатра в предстоящия проект на филмовата режисьорка Пати Дженкинс. Определено може да се каже, че за Гал Гадот предстоят още много звездни мигове.