Джеймс Бонд – смъртта наистина може да почака

Лоши новини за феновете на култовия английски шпионин. Световната премиера на 25-ия филм от поредицата – „Смъртта може да почака“ – отново бе преместена. Ето за какво иде реч:

 

Според някои слухове дългоочакваната кинолента може да е прокълната и има защо. Премиерата на поредния епизод за известния британски агент 007 трябваше вече да се е състояла – на 8-ми април, както вече писахме – https://special.bg/izleze-plakatat-na-noviya-film-za-agent-007/ . Ала поради внезапната пандемия от коронавируса, която постави целия свят под карантина, прожекциите бяха отложени за идния ноември.

Сега, уви, заради зачестилите случаи на заболели в световен план, те трябваше да се препрограмират за пореден път. Новата дата е определена за 2-ри април 2021-а, ако нищо друго не се случи и този път, разбира се…

MGM, Universal и продуцентите на Бонд, Майкъл Г. Уилсън и Барбара Броколи, днес обявиха, че разпространението по екраните на „Смъртта може да почака“, двадесет и петият филм от поредицата за Джеймс Бонд, ще бъде отложено до 2-ри април 2021 година, за да може да бъде гледан от световната аудитория в киносалоните.“ – гласи съобщението на официалната страница на Джеймс Бонд в Twitter.

Разбираме, че отлагането ще разочарова нашите фенове, но сега с нетърпение очакваме премиерата на „Смъртта може да почака“ през следващата година.“ – е краткият коментар под важното съобщение.

Да припомним, че това ще бъде последният визуален разказ с участието на Даниъл Крейг, който се превъплъщава в образа на великия Джеймс Бонд. Но освен него ще видим французойката Леа Сейду като поредното момиче на Бонд на име Мадлин Суон, американския актьор от египетски произход Рами Малек в ролята на злодея Сафин, а чернокожата британка Лашана Линч като новия многообещаващ агент 00 на MI6 Номи.

От ляво надясно: Леа Сейду, Даниъл Крейг, Лашана Линч и Рами Малек.

Оттук можете да видите официалния трейлър на „Смъртта може да почака“ и да чуете саундтрака към филма.