Гал Гадот и новата й къща-бижу

Вече горда собственичка на къща в Израел и имение в Холивуд, неотдавна екранната Жената-чудо се сдоби и с нов имот в луксозния американски град Малибу. Разказваме ви какво представлява резиденция й.

 

Красивата израелска актриса и фотомодел е сред най-богатите дами в Холивуд, чието състояние, според уебсайта Celebrity Net Wort, е оценявано на 30 млн. долара. Ето защо не е изненадващо, че Гал Гадот, която миналата година навърши 35 години, реши преди няколко дни да си направи малък подарък.

Красивото жилище в Малибу е разположено точно на плажа и гледа срещу Тихия океан. Но едва ли мнозина биха предположили, че в него живее една от знаменитостите на Холивуд. Това се дължи на факта, че архитектурата на бялата къща е семпла, без излишни красоти, за разлика от повечето домове на нейните колеги. Но не се оставяйте на простотата на имота в Малибу да ви заблуди – портфейлът на Гал е олекнал с 5 млн. долара, за да се сдобие с него.

Любопитно е да се спомене, че предишният му собственик Буй Саймън (Мис Вселена 1988) го купува само за 850 хил. долара през 1994 година.

Така новата къща на Гал Гадот е доста по-незабележима от холивудския ѝ дом, както вече казахме, и е разположена върху площ от 180 кв. м., въпреки това външният ѝ вид лъже.

Сградата е така планирана, че да получава достатъчно слънчева светлина, която да влиза през големите френски прозорци, осветявайки всяко едно помещение. По този начин собственикът ѝ би се почувствал щастлив, а ефектът е допълнително подсилен от господстващият бял цвят.

Той, както неотдавна писахме – https://special.bg/silata-na-tsvetovete-po-vreme-na-pandemiyata/ , „отваря“ още повече пространството и носи усещане за вътрешен мир и вдъхновение. Впрочем белят интериор контрастира много добре и с прекрасния син цвят на океанската вода, която се вижда през големите прозорци. Но не всичко е само бяло: паркетът и кухненският бокс, например, са с цвят на пшеница.

Макар и не чак толкова лъскаво, жилището дава усещане за простота и спретнатост. Това се дължи на дървената и опростена мебел с множеството растения, разположени из целия дом. В интерес на истината, интериорът от такъв тип в Съединените щати често е наричан „калифорнийски“.

На разположение на израелската актриса и фотомодел са две спални, три бани, кухня, голям хол и прекрасни тераси. В баните, обаче, се забелязва малко повече лукс: мрамор, големи огледала, душ кабини и вани. Нищо чудно, че 35-годишната красавица ще се чувства много добре в новата си придобивка.