Fendi – с грижа за животните

Когато става дума за домашните любимци, не са много модните марки, които мислят за верния приятел на човека. Но преди броени дни италианският бранд Fendi сюрпризира мнозина, след като представи първата си колекция, специално посветена на питомците. Разказваме ви какво представлява тя:

 

Защото дори и вашият четириног приятел се нуждае от специални аксесоари.“ – така италианският лейбъл представи новата си ексклузивна линия.

Тя представлява чанта за транспортиране с персонализиран кожен етикет, каишка, нашийник и найлоново яке. Върху всеки един аксесоар е поставено двойното F – знакът на модната къща. Ценовият диапазон е доста широк. Най-евтиният артикул е нашийникът за 220 евро, а най-скъпият – чантата за 1980 евро.

След пускането на нестандартната колекция, от Fendi продължават смело напред, като не само са решили да я допълнят, но и да работят върху нови и различни изненади за верните си фенове.

Освен това новият моден порив е в тенденция с най-новите звезди на социалната мрежа Instagram. Това са Boobie Billie – кръстоската между хрътка и чихуахуа с над 280 хил. последователи, Jiff Pom – сладкото померанче с над 10 млн. абонати, и хрътката Tikka The Iggy, по която са се разнежили близо милион инстаграмъри.