Дженифър Анистън: „Не гласувайте за Кание Уест!“

С наближаването на 3-ти ноември предизборната битка за президентския пост в САЩ става все по-напрегната. Мнозина от гражданите на Съединените американски щати – независимо дали са известни, или не – използват случая, за да апелират всекидневно към сънародниците си да гласуват за „правилния“ кандидат. Не прави изключение и Дженифър Анистън, но нейното послание към американците е малко по-различно. Ето за какво става дума:

 

Напрежението между Доналд Тръмп (сегашният президент и кандидат на Републиканската партия) и Джо Байдън (кандидат на Демократическата партия) расте с всеки изминал ден. Да не говорим за неотдавнашния напечен дебат между двамата опоненти, който се превърна в един от най-обсъжданите в историята – https://www.youtube.com/watch?v=yW8nIA33-zY .  Но, разбира се, не всички в САЩ говорят единствено за кандидатурите на Тръмп и Байдън.

Преди броени дни култовата актриса Дженифър Анистън използва профила си в Instagram не само, за да мотивира съгражданите си да гласуват и да сподели политическите си възгледи, но и да каже няколко думи за Кание Уест.

Изпратих моята бюлетина… Гласувах за тях (Джо Байден и Камала Харис), защото в момента държавата е по-разединена от всякога… Нашият сегашен президент реши, че расизмът не е проблем и продължава да го игнорира… прекалено много вече се простиха с живота си. Става дума за бъдещето на нашата страна и на света. Гласувайте за равноправието между половете, за любовта и за благоприличието. П.П. Изобщо няма да бъде смешно, ако дадете гласа си за Кание. Не знам как да го кажа по друг начин. Бъдете отговорни.“ – предупреждава бившата половинка на Брад Пит.

Припомняме, че съпругът на Ким Кардашиян също реши да се включи в тазгодишната надпревара за следващ държавен глава, како вече писахме – https://special.bg/iznenadata-na-kanie-uest-v-reklama-na-nov-album-ili-tayna-pomosht-za-tramp/ .

В интерес на истината, 43-годишният певец бе сред най-големите поддръжници на Доналд Тръмп, така че намеренията му за политическа кариера – на шега, или не – шашнаха мнозина. През последните десетилетия изборите за президент на САЩ се превърнаха в една от най-дискутираните теми в света, а вотът през 2020-а се очаква да бъдат сред най-интересните.