Добре дошли в Тейлър Суфит, Аризона

На култовата певица ще бъде оказана огромната чест цял град в американския щат Аризона да бъде кръстен на нейно име. Ето за какво става въпрос:

 

Точно така – в чест на Тейлър Суифт – от 17-ти март градчето Глендейл в Аризона вече ще носи името Суифт Сити (Swift City).

Изглед от Глендейл, щата Аризона.

В интерес на истината, по данни на Teen Vogue, промяната е свързана с предстоящото турне на 33-годишната американска музикантка – Eras Tour. Първата му спирка е именно градчето Глендейл, където на 17-ти и 18-ти март Тейлър Суифт ще забавлява своите фенове: в State Farm Stadium, където неотдавна се проведе финалът на първенството на Националната футболна лига на Съединените американски щати.

State Farm Arena в Глендейл, щата Аризона.

А тъй като това ще бъде първият гастрол на звездата в стадион от 2018-а насам, местната власт реши да ѝ направи доста щедър и „невиждан досега“  жест. Още в понеделник, 13-ти март, официалният профил в социалните мрежи на Глендейл обяви, че кметът Джери Уайърс възнамерява да прекръсти града в чест на изпълнителката на Enchanted.

Наред с това редица ресторанти в града са решили да зарадват своите граждани и гости чрез специални менюта, вдъхновени именно от харизмата и красотата на русокосата хубавица.

Тейлър Суифт.

Апропо, Суифт Сити ще съществува само два дни. След като Тейлър Суифт приключи служебните си ангажименти в аризонското градче, то отново ще си възвърне старото име.